Uneori, problemele instalatiilor sanitare nu pot fi amanate  contacteaza imediat   interventia de urgenta a unui instalator . Se poate intampla sa te confrunti cu o astfel situatie in mijlocul zilei, noaptea tarziu sau chiar in week-end. Daunele si prejudiciile aduse proprietatii sunt semnificative daca nu stii cum sa actionezi rapid si nu identifici din timp eventualele probleme de functionare a instalatiei sanitare.

Cand sa aplelezi la un instalator autorizat non stop

Problemele instalatiilor sanitare nu numai ca sunt frustrante si neplacute, dar pot cauza daune majore locuintei tale. Daca in cazul unora dintre acestea se poate interveni cu ajutorul uneltelor de uz casnic, situatiile urgente necesita interventia rapida a unui instalator calificat. O teava sparta, o scurgere care refuleaza sau o toaleta plina sunt printre principalele situatii urgente care pot aparea in materie de instalatii sanitare.

Tevile sparte si canalele de scurgere blocate pot inunda oricand locuinta ducand la deteriorarea pardoselii, a mobilierului si afectand igiena locuintei. 

Contacteaza imediat un instalator autorizat non stop care va veni sa remedieze problema oferind solutia potrivita in functie de circumstante. O astfel de problema trebuie rezolvata cat mai rapid si eficient.

Tevi sparte 

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pana la sosirea instalatorului este sa inchizi imediat alimentarea cu apa si energie electrica pentru a evita orice accident. Indiferent cat de mare sau mica este scurgerea, trebuie sa apelezi imediat personalul calificat, deoarece lucrurile se pot amplifica cu rapiditate.

Motivele unor astfel de probleme sunt multiple. Tevile, desi sunt construite pentru a rezista, nu sunt concepute pentru a dura o eternitate. Acestea imbatranesc, ruginesc si se deterioreaza in timp.

O toaleta plina

Atunci cand ai de-a face cu o toaleta plina, este o problema imensa. Toaleta este unul dintre cele mai folosite obiecte sanitare dintr-o locuinta, de aceea, atunci cand vezi ca incepe sa functioneze defectuos, solicita interventia unui profesionist. Acesta va remedia problema si iti va oferi sfaturi profesionale ca pe viitor acest lucru sa nu se mai repete.

O toaleta care refuleaza poate avea drept cauzata blocarea scurgerii, un flotor reglat incorect care permite supraumplerea rezervorului sau o conducta de aerisire blocata. Un instalator autorizat non stop va identifica cauza si va interveni cu instrumente si echipamente specifice.

Canale de scurgere blocate

Daca vei observa ca apa din chiuveta sau dus se scurge lent sau chiar deloc, ar trebui sa soliciti interventia unui instalator inainte ca situatia sa se inrautateasca. Apa uzata ar putea sa refuleze si sa umple chiuveta sau cada de dus, inundand locuinta.

O scurgere blocata inseamna ca o zona a unei tevi este infundata cu resturi alimentare, grasimi, par, articole de toaleta sau chiar radacini de copaci si altele.

Cu cat astepti mai mult, cu atat problema se va amplifica. Este indicat sa apelezi la un instalator imediat ce observi astfel de probleme. 

Sunete galgaitoare pe canalele de scurgere

Zgomotele galgaite venite de la canalele de scurgere ale chiuvetelor, cazii sau toaletei indica existenta unor goluri de aer in tevi. Acestea au drept cauza acumularile de resturi alimentare, uleiuri, grasimi, par, resturi de sapun sau alte produse de igiena pe tevile de scurgere.

Oricat de minore ti se par aceste probleme, ele pot cauza rapid un adevarat dezastru. Un instalator autorizat non stop poate interveni in a remedia situatia si a asigura functionalitatea canalelor de scurgere, oferind totodata sfaturi utile si profesionale.

Miros neplacut in baie sau bucatarie

Unul dintre semnele evidente ale unei urgente a instalatiilor sanitare sunt mirosurile neplacute emanate de canalizare. Existenta unui blocaj in canalele de scurgere face ca apa sa stagneze iar depunerile acumulate pe tevi incep sa se descompuna.

Daca vei observa un miros de canalizare venind de la chiuvetele de bucatarie, toalete, cazi de baie si scurgeri de dus, nu-l ignora pentru ca nu va disparea de la sine! Suna urgent la un instalator autorizat!

Indiferent de ziua saptamanii sau de ora din zi, un instalator autorizat non stop este disponibil 24/7 pentru a se ocupa de orice urgenta a instalatiilor sanitare.