Pentru fiecare dintre noi timpul este important si, atunci cand avem probleme legate de instalatiile sanitare sau termice, gasirea cat mai repede a unui instalator la domiciliu, priceput, convenabil ca pret si bun totodata, devine un mic factor de stress, pentru ca nu stim la cine sa apelam si cum sa procedam, fiind usor depasiti de situatie.

Cum gasim cel mai bun instalator la domiciliu?

Primul impuls e sa punem mana pe telefon si sa ne sunam prietenii sau rudele pentru a le cere parerea. Poate stiu ei pe cineva bun, nu?! De obicei aceasta este si prima greseala pe care o putem face, pentru ca, la fiecare telefon pe care il vom da vom primi un alt raspuns si, deloc de neglijat, putem pierde timp pretios, mai ales daca este vorba despre o situatie de urgenta!

Recomandat este sa contactati de la bun inceput o firma specializata in instalatii sanitare si termice! Este cea mai buna decizie!

De ce o firma specializata si nu un particular?

Sigur cautati un instalator la domiciliu bun si care sa nu va rezerve surprize! Nu?! Daca este asa, o firma specializata sa stiti ca are angajati numai instalatori autorizati si atestati ANRE! In plus, pentru a face fata concurentei si a-si pastra clientela dobandita, firmele specializate trebuie sa respecte niste standarde de calitate, bine stabilite! Altfel risca nu numai sa isi strice reputatia, dar si sa isi piarda certificarile ISO care le dau dreptul sa participe la licitatii pentru a contracta lucrari de anvergura!

Deci, vor face tot posibilul pentru a oferi servicii de calitate si la preturi clar stabilite! Din nou, preturile la vedere sunt un avantaj al contactarii unei firme specializate in cazul in care avem nevoie de un instalator la domiciliu.

Garantia oferita, atat asupra manoperei cat si a pieselor folosite si, deloc de neglijat, asigurarea civila pe care marea majoritate a firmelor o fac acum pentru a fi acoperite in caz de stricaciuni colaterale, sunt avantaje indiscutabile cu care doar o firma specializata poate veni atunci cand trimite un instalator la domiciliul dumneavoastra!

In interventiile de genul acesta sunt necesare diverse unelte si scule. Puteti sa fiti siguri ca un instalator la domiciliu trimis de o firma specializata in domeniu va fi utilat si dotat cu tot ce ii trebuie, ba si cu posibile piese de schimb!

De obicei, firmele lucreaza cu echipe de instalatori la domiciliu, pentru a scurta durata interventiei si a nu afecta prea mult confortul clientilor sai. Un particular, asa cum bine stim, mai are alte 2 sau 3 lucrari in paralel si lucreaza singur, de aceea interventia acestuia, de cele mai multe ori, se intinde pe durata a 2 sau chiar 3 zile!

Concluzia e simpla! Daca avem nevoie de un instalator la domiciliu, vom contacta o firma specializata pentru ca beneficiem de: echipe de instalatori atestati ANRE, dotati si utilati cu toate sculele si uneltele necesare, care ne ofera calitate si garantie pentru manopera si piese, si, deloc de neglijat, ne salveaza timpul, finalizand lucrarea repede! Mai mult, vom sti exact cat ne costa intreaga interventie!

Cum depistam situatiile de urgenta care ne indreptatesc sa apelam numarul rezervat lor?

Nu ar trebui sa fie greu, mai ales daca nu ne panicam si evaluam obiectiv lucrurile. Cu siguranta vom apela de urgenta la un instalator la domiciliu daca:

  • S-a spart o teava sau un calorifer si riscam sa ne inundam – situatia este cu atat mai urgenta daca este vorba despre scurgeri de apa calda!
  • S-a infundat canalizarea sau scurgerea din podea si reziduurile refuleaza abundent in subsoluri sau in propriul apartament!