Instalatiile sanitare, mai ales daca sunt vechi si nu li s-a facut la timp revizia, pot ceda in cele mai neasteptate momente! Astfel pot aparea situatiile critice in care avem nevoie de un instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov! Acestea sunt acele momente deloc placute, dar care necesita o interventie minima pentru a opri posibile alte daune majore.

Cum gasim un instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov?
Daca va aflati intr-o situatie care necesita interventia unui instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov, cel mai bine ar fi sa sunati la o firma specializata in domeniu si sa evitati, pe cat posibil, sa chemati un particular, mai ales daca nu stiti nimic despre acesta!

Firmele specializate in domeniu pun la dispozitia clientilor un numar de urgente la care se poate apela 24 de ore din 24! Deci, sunt oricand disponibili sa va vina in ajutor.

De ce sa alegem o firma specializata in instalatii si sa evitam serviciile particularilor?

Poate ca nu v-ati gandit, mai ales daca sunteti intr-o situatie critica, dar o firma specializata ofera clientilor sai cateva avantaje, deloc de neglijat, fata de ceea ce ofera un particular.

 • Are un numar disponibil non stop la care puteti suna si solicita un instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov;
 • Va ofera garantie pentru lucrarea executata si pentru toate accesoriile si piesele folosite;
 • Lucreaza numai cu instalatori autorizati si atestati ANRE, respectand astfel toate normele impuse si reglementate prin lege;
 • Daca aveti o lucrare mai complexa, o firma specializata va trimite o echipa de 2 sau 3 instalatori, terminand astfel mai repede lucrarea si redandu-va confortul dorit. Un particular va lucra singur si, mai mult, uneori se imparte intre mai multe lucrari, astfel lucrarea va dura mai mult timp.
 • Firmele specializate in domeniu au o asigurare civica care le acopera in cazul daunelor colaterale, dumneavoastra fiind despagubit in totalitate! Este un fel de polita RCA, dar nu pentru masini, ci pentru instalatori.
 • Firmele specializate va asigura o mare doza de confort, pentru ca urmaresc sa finalizeze cat mai repede, bine si curat lucrarea, aceste obiective fiind un must in ceea ce priveste pastrarea renumelui firmei, mai ales atunci cand concurenta este foarte mare!
 • Firmele specializate in domeniu, fata de particulari, au preturi si tarife clare, inca de la inceput! Se merge pe ideea de pret corect si complet justificat de facturi si chitante! Nu veti avea astfel surpriza ca, la finalul lucrarii, sa va pomeniti ca scoateti cu mul mai multi bani din buzunar decat va asteptati!
 • O firma specializata are un portofoliu care o recomanda, o carte de vizita care ii confera credibilitate si un renume pe care trebuie sa il pastreze!

Care sunt situatiile in care avem nevoie de un instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov?

Este clar ca nu vom apela in miezul noptii la numarul de urgente pentru a schimba un robinet care mai poate astepta pana a doua zi! Oricum, in cazul interventiilor de urgenta, se urmareste doar stabilizarea situatiei intr-un timp scurt, pentru a inlatura pericolele, urmand ca a doua zi sa se revina pentru finisarea si finalizarea lucrarii incepute in regim de urgenta.

Iata cateva cazuri care necesita instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov:

 • S-a spart o teava la subsol si sunt infiltratii in structura de rezistenta a cladirii;
 • S-a spart o teava in directa vecinatate a unei surse de curent electric si a aparut pericolul de electrocutare si creare arcuri electrice care pot declansa incendii;
 • S-a spart un calorifer si nu mai functioneaza robinetii de inchidere a apei pentru a evita inundatia;
 • S-a infundat canalizarea sau scurgerea din podeaua baii si deseurile menajere sau apa neagra refuleaza in subsol sau in apartament.