Instalatiile sanitare, mai ales daca sunt vechi si nu li s-a facut la timp revizia, pot ceda in cele mai neasteptate momente! Astfel pot aparea situatiile critice in care avem nevoie de un instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov! Acestea sunt acele momente deloc placute, dar care necesita o interventie minima pentru a opri posibile alte daune majore.

Cum gasim un instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov?
Daca va aflati intr-o situatie care necesita interventia unui instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov, cel mai bine ar fi sa sunati la o firma specializata in domeniu si sa evitati, pe cat posibil, sa chemati un particular, mai ales daca nu stiti nimic despre acesta!

Firmele specializate in domeniu pun la dispozitia clientilor un numar de urgente la care se poate apela 24 de ore din 24! Deci, sunt oricand disponibili sa va vina in ajutor.

De ce sa alegem o firma specializata in instalatii si sa evitam serviciile particularilor?

Poate ca nu v-ati gandit, mai ales daca sunteti intr-o situatie critica, dar o firma specializata ofera clientilor sai cateva avantaje, deloc de neglijat, fata de ceea ce ofera un particular.

 • Are un numar disponibil non stop la care puteti suna si solicita un instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov;
 • Va ofera garantie pentru lucrarea executata si pentru toate accesoriile si piesele folosite;
 • Lucreaza numai cu instalatori autorizati si atestati ANRE, respectand astfel toate normele impuse si reglementate prin lege;
 • Daca aveti o lucrare mai complexa, o firma specializata va trimite o echipa de 2 sau 3 instalatori, terminand astfel mai repede lucrarea si redandu-va confortul dorit. Un particular va lucra singur si, mai mult, uneori se imparte intre mai multe lucrari, astfel lucrarea va dura mai mult timp.
 • Firmele specializate in domeniu au o asigurare civica care le acopera in cazul daunelor colaterale, dumneavoastra fiind despagubit in totalitate! Este un fel de polita RCA, dar nu pentru masini, ci pentru instalatori.
 • Firmele specializate va asigura o mare doza de confort, pentru ca urmaresc sa finalizeze cat mai repede, bine si curat lucrarea, aceste obiective fiind un must in ceea ce priveste pastrarea renumelui firmei, mai ales atunci cand concurenta este foarte mare!
 • Firmele specializate in domeniu, fata de particulari, au preturi si tarife clare, inca de la inceput! Se merge pe ideea de pret corect si complet justificat de facturi si chitante! Nu veti avea astfel surpriza ca, la finalul lucrarii, sa va pomeniti ca scoateti cu mul mai multi bani din buzunar decat va asteptati!
 • O firma specializata are un portofoliu care o recomanda, o carte de vizita care ii confera credibilitate si un renume pe care trebuie sa il pastreze!

Care sunt situatiile in care avem nevoie de un instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov?

Este clar ca nu vom apela in miezul noptii la numarul de urgente pentru a schimba un robinet care mai poate astepta pana a doua zi! Oricum, in cazul interventiilor de urgenta, se urmareste doar stabilizarea situatiei intr-un timp scurt, pentru a inlatura pericolele, urmand ca a doua zi sa se revina pentru finisarea si finalizarea lucrarii incepute in regim de urgenta.

Iata cateva cazuri care necesita instalator servicii de urgenta in Bucuresti si Ilfov:

 • S-a spart o teava la subsol si sunt infiltratii in structura de rezistenta a cladirii;
 • S-a spart o teava in directa vecinatate a unei surse de curent electric si a aparut pericolul de electrocutare si creare arcuri electrice care pot declansa incendii;
 • S-a spart un calorifer si nu mai functioneaza robinetii de inchidere a apei pentru a evita inundatia;
 • S-a infundat canalizarea sau scurgerea din podeaua baii si deseurile menajere sau apa neagra refuleaza in subsol sau in apartament.

Găsiți un instalator urgent  în apropierea dvs

Instalator urgent  in sectorul 1

Putem trimite un instalator in sector 1 in orice zona ai nevoie. Daca ai o urgenta, ti s-a spart o teava sau ai instalatia infundata, cheama in ajutor un profesionist. Vom trimite un instalator experimentat care te va putea ajuta in cel mai scurt timp, scutindu-te de bani, timp si efort si gasind solutia optima.

Zonele in care intervenim in sectorul 1 din Bucuresti direct la domiciliul tau sunt:

 • Cartier Baneasa si Aviatiei: Sos Bucuresti-Ploiesti, Str Baneasa, Romaero, Romexpo, Piata Baneasa, Str Marinarilor, Platforma IPRS Baneasa, Sos Pipera, Promenada Mall, Str Aviatiei, Floreasca Park, Cartierul Francez, Piata Aurel Vlaicu si strazile adiacente
 • Cartier Bucurestii Noi si Damaroaia: B-dul Bucurestii Noi, B-dul Laminorului, Parc Bazilescu, Jiului, Str Coralilor, Sos Straulesti, Str Nuferilor, Intrarea Straulesti si strazile adiacente
 • Cartier Piata Domenii: D-dul Ion Mihalache, Manastirea Casin, Spitalul Elias si strazile adiacente
 • Cartier Dorobanti: Calea Dorobanti, Calea Floreasca, Str Roma, Str George Calinescu etc
 • Cartier Gara de Nord si Victoriei: Calea Grivitei, Calea Plevnei, Pasajul Basarab, Piata Victoriei, Str Buzesti, Sos Nicolae Titulescu, B-dul Dinicu Golescu, Piata Matache, Academia Romana, Mircea Vulcanescu etc
 • Cartier Chitila: Pajura, Sos Chitilei, Str Mimozei si strazile adiacente
 • Cartier Pipera: B-dul Pipera, Str Emil Racovita, Str Erou Iancu Nicolae si zonele adiacente
 • Cartier Primaverii: B-dul Primaverii, B-dul Mircea Eliade, Palatul Primaverii, Liceul Jean Monnet etc
 • Cartier Piata Romana: Str Piata Amzei, Str Mihai Eminescu, B-dul Dacia, Calea Victoriei etc.

Instalator urgent   in sectorul 2

Oferim servicii profesionale de montaj, reparatii si mentenanta instalatii sanitare in tot Bucurestiul, dar si in imprejurimi. Daca ai nevoie de un instalator intr-o zona specifica din sectorul 2, noi te putem ajuta. Ai nevoie de un profesionist pentru ca problemele la instalatie sa nu se transforme intr-un adevarat cosmar? Cheama-ne in ajutor!

Putem ajunge in orice zona din sectorul 2 precum:

 • Cartier Colentina: Sos Colentina, Parcul Plumbuita, zona Ion Creanga, Sos Andronache, Centrul Comercial Europa si Dragonul Rosu etc
 • Cartier Iancului: Sos Iancului, Cimitirul Armenesc, Str Magura Vulturului si zonele adiacente
 • Cartier Obor: Sos Colentina, Bucur Obor, Halele Obor, Sos Mihai Bravu, Str Ziduri Mosi etc
 • Cartier Tei: B-dul Lacul Tei, Str Teiul Doamnei, Parcul Lacul Tei, Universitatea de Constructii si strazile adiacente
 • Cartier Stefan cel Mare: Sos Stefan cel Mare, Spitalul Colentina, Str Lizeanu, Parcul Circului etc
 • Cartier Vatra Luminoasa: Str Vatra Luminoasa, Str Maior Ion Coravu, Str Constantin Tanase si stazile adiacente
 • Cartier Pantelimon: Sos Pantelimon, Sos Dobroesti, Sos Vergului, Sos Fundeni, Sos Morarilor, Spitalul Pantelimon, Parcul Florilor si strazile adiacente
 • Cartier Mosilor: Calea Mosilor, Str Popa Petre, Parcul Izvorul Rece, zona Foisorul de Foc, Str Dimitrie Onciul, B-dul Ferdinand I etc.

Instalator urgent  in sectorul 3

Daca locuiesti in sectorul 3 si ai nevoie de diverse servicii pentru instalatiile sanitare din casa ta, ne poti contacta oricand si iti venim in ajutor cu o echipa de instalatori profesionisti si pregatiti pentru orice situatii pentru a te putea ajuta cu solutii optime pentru problema cu care te confrunti.

Zonele in care intervenim in sectorul 3 din Bucuresti direct la domiciliul tau sunt:

 • Cartier Titan – Balta Alba: B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine Malaxa, B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu, etc
 • Cartier Dristor inclusiv B-dul Ramnicu Sarat, B-dul Ramnicu Valcea, Sos. Mihai Bravu, etc
 • Cartier Vitan: Calea Vitan, MALL Vitan, Calea Dudesti, Depou RATB Dudesti, Nerva Traian, Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, ICPE, Targul Auto, Complex Rezidential RIN, Rugby Club Olimpia, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi, etc
 • Piata Unirii: B-dul Corneliu Coposu, Calea Calarasi, Piata – Rond Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Marasesti, Centrul Istoric, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul I.C. Bratianu, B-dul Magheru, B-dul Lascar Catargiu, Cismigiu, Str. Brezoianu Ion, B-dul Regina Elisabeta, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Lipscani.
 • Cartier 23 August: Soseaua Industriilor si strazile adiacente.

Instalator urgent  in sectorul 4

Daca ai o problema cu instalatia sanitara in sector 4 Bucuresti sau in orice alta zona a orasului, te putem ajuta. Suntem o firma de instalatii sanitare cu experienta si fiecare specialist care il vom trimite sa te ajute este instalator autorizat ANRE.

Indiferent care ar fi problema, contacteaza-ne si iti facem o evaluare gratuita, iar daca este urgent, trimitem in cel mai scurt timp un meserias pentru a se ocupa de problema ta.

Te putem ajuta cu servicii de montaj, reparatie si mentenanta sau cu interventii urgente in urmatoarele zone din sector 4:

 • Cartier Berceni si Oltenitei: Sos Oltenitei, Piata Sudului, Sos Berceni, Str Emil Racovita, Str Nitu Vasile, Str Resita, Piata Resita, B-dul Alexandru Obregia, Serele Berceni, B-dul Constantin Brancoveanu, B-dul Metalurgiei, Zona Industriala si strazile adiacente
 • Cartier Giurgiului: Sos Giurgiului, Cimitirul Evreiesc, Sura Mare, Muzeul Bacovia, Str Alunisului, Drumul Gazarului, Luica etc
 • Zona Aparatorii Patriei: Drumul Cheile Turzii, Drumul Cretestilor si strazile adiacente
 • Cartier Tineretului si Vacaresti: B-dul Marasesti, Calea Serban Voda, Parcul Tineretului, Parcul Carol, Palatul Copiilor, Calea Serban Voda, B-dul Gheorghe Sincai, Calea Vacaresti, Sos Vitan-Barzesti etc.

Instalator urgent  in sectorul 5

Te putem ajuta cu servicii de reparatii, montaj instalatii si mentenanta in urmatoarele zone din sector 5:

 • Cartier Rahova si Sebastian: Str Antiaeriana, Str Margeanului, Str Petre Ispirescu, Str Mihai Sebastian, Parcul Sebastian, Calea 13 Septembrie, Sos Progresului, zona Dealul Spirii, Piata Rahova, Sos Alexandriei, Sos Bucuresti-Magurele, Str Teius etc
 • Cartier Cotroceni: zona Eroilor, Soseaua Cotroceni, Piata Cotroceni, Str Ana Davila, B-dul Eroilor, Arenele BNR, Gradina Botanica, Spitalul Univ de Urgenta Bucuresti etc
 • Cartier Ferentari: Calea Ferentari, Str Veseliei, Prelungirea Ferentari, Parcul Ferentari, Str Toporasi, Str Zetarilor, Sos Salaj, Str Humulesti etc
 • Cartier Ghencea: Drumul Ghindarilor, Drumul Cooperativei, Cimitirul Ghencea, Str Ghidigeni si strazile adiacente

Instalator urgent  in sectorul 6

Daca ai nevoie de montaj instalatii sanitare sau daca vrei sa efectuezi o reparatie, te putem ajuta. Daca ai nevoie de urgenta de o interventie a unui instalator profesionist, putem trimite la tine o echipa specializata, in cel mai scurt timp. Te putem ajuta in orice zona a sectorului 6, dar si in restul zonelor din Bucuresti si in Ilfov.

Iata care sunt zonele din sectorul 6 in care intervenim:

 • Cartier Drumul Taberei: B-dul Timisoara, Parcul Drumul Taberei, Str Sibiu, Str Romancierilor, Aleea Compozitorilor, Str Valea Ialomitei, Str Valea Argesului etc
 • Cartier Militari: B-dul Iuliu Maniu, B-dul Uverturii, Sos Virtutii, Str Apusului, Str Preciziei, Str Valea Cascadelor etc
 • Cartier Ghencea: Prelungirea Ghencea, Str Ghidigeni, Cimitirul Militar Ghencea, B-dul Ghencea si strazile adiacente
 • Cartier Crangasi si Grozavesti: B-dul Constructorilor, Lacul Morii, Podul Grant, zona Belvedere si Regie, Pasajul Basarab, Petrache Poenaru, Univ Politehnica,  Splaiul Independentei etc
 • Cartier Giulesti: Calea Giulesti, Piata Giulesti, Str Godeni, Str Volumului, Parc Giulesti si strazile adiacente

Instalator urgent  in Ilfov

Locuiesti in Ilfov si ai nevoie de diverse servicii pentru instalatiile sanitare din locuinta ta? Atunci ne poti contacta oricand si trimitem catre tine o echipa de instalatori profesionisti care te poate ajuta cu servicii de reparatii sau montaje. Iata care sunt zonele din judetul Ilfov in care actionam:

Judetul Ilfov – zona de nord: Otopeni, Balotesti, Afumati, Voluntari, Snagov, Saftica, Ciolpani etc

Judetul Ilfov – zona de sud: Bragadiru, Magurele, Cornetu, Varteju, Jilava, Berceni, 1 Decembrie etc

Judetul Ilfov – zona de est: Pantelimon, Ganeasa, Dobroesti, Pasarea, Branesti, Popesti-Leordeni, Glina, Cernica etc

Judetul Ilfov – zona de vest: Chiajna, Ciorogarla, Mogosoaia, Domnesti, Rosu, Clinceni etc