Alege servicii de calitate in instalații sanitare și un instalator autorizat Ilfov

Știți când trebuie să chemați un instalator? Să sperăm că niciodată, dar sunt șanse ca la un moment dat să fie nevoie să apelați la serviciile unei firme de instalații sanitare. Locuința dumneavoastră are nevoie de întreținere de rutină pentru a o menține în condiții optime. Chiar dacă sunteți sârguincios în ceea ce privește păstrarea curățeniei în casă și rezolvarea micilor probleme înainte ca acestea să devină mari, va veni un moment în care veți avea nevoie de ajutorul unui instalator autorizat Ilfov. Puteți colabora cu un instalator autorizat Ilfov pentru zone precum: Ciolpani, Snagov, Balotești, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Afumați, Voluntari, Mogoșoaia, Buftea, Chitila, Chiajna, Clinceni, Bragadiru, Cernica, Berceni sau Periș.

Optați pentru un instalator autorizat Ilfov daca aveți probleme cu toaleta

Dacă toaleta dvs. se revarsă, este un semn că există o problemă cu funcționarea acesteia. Acest lucru poate fi cauzat de o piesă defectă sau de o acumulare de deșeuri în vas. Dacă vasul este plin de deșeuri, este posibil să trebuiască să apelați la un instalator autorizat Ilfov, deoarece este posibil să fie nevoie să înlocuiți complet toaleta. În cazul unei țevi sparte, va trebui să opriți alimentarea cu apă cât mai curând posibil. Cu toate acestea, trebuie să reparați țeava cât mai repede posibil pentru a evita daune costisitoare pentru casa dumneavoastră.

Un instalator autorizat Ilfov vă ajută să preveniți o inundație

Dacă alimentarea cu apă curge de mult timp fără să se oprească, ar putea fi un semn că o conductă este blocată. O firmă de instalații sanitare va putea localiza zona în care se află blocajul și o va putea elibera. Dacă blocajul se află într-un loc inaccesibil, aceștia vor folosi unelte speciale pentru a-l curăța. Dacă alimentarea cu apă a funcționat pentru o perioadă scurtă de timp, este posibil ca problema să fie la robinetul de închidere sau la o îmbinare sau un racord de țeavă care prezintă scurgeri. În ambele cazuri, puteți opri alimentarea cu apă și apoi puteți apela la un instalator autorizat Ilfov pentru a repara problema.

Simțiți un miros neplăcut? Apelați la un instalator autorizat Ilfov

Dacă simțiți un miros neplăcut care iese din toaletă sau din canalele de scurgere din locuința dumneavoastră, este posibil să existe o problemă cu sistemul septic. Dacă fosa septică nu funcționează corect, este posibil ca apele uzate din interiorul ei să se reverse în canalizare. Pe lângă un miros foarte urât, acest lucru reprezintă și un pericol pentru sănătate și este ceva ce trebuie corectat imediat. Un instalator autorizat Ilfov va putea diagnostica problema pentru dvs. și o va putea corecta.

Inundații în subsol? Trebuie sa apelați la un instalator autorizat Ilfov

Dacă apa intră în subsolul dumneavoastră, este probabil să existe o problemă cu jgheaburile sau cu scurgerea de apă. Este important să curățați jgheaburile și gurile de scurgere cât mai repede posibil, deoarece apa poate provoca multe daune casei dumneavoastră dacă este lăsată să stea mult timp. Dacă constatați că apa intră în subsol, un instalator autorizat Ilfov va putea localiza cauza și o va repara. Un instalator autorizat Ilfov poate, de asemenea, să curețe jgheaburile și burlanele și să se asigure că acestea funcționează corect.

O conductă de canalizare este blocată? Un instalator autorizat Ilfov te ajută

Dacă apa refulează în locuința dumneavoastră și nu are unde să se ducă, este probabil ca linia de canalizare să fie blocată. Un instalator autorizat Ilfov poate să deschidă conducta și să corecteze problema pentru dumneavoastră. Dacă aveți o fosă septică, instalatorul poate, de asemenea, să elimine blocajul pentru dumneavoastră. Dacă sistemul dvs. de canalizare este conectat la sistemul municipal, este important să îl verificați în mod regulat pentru a vă asigura că funcționează corect. În cazul în care există o problemă cu sistemul, va trebui să fie anunțat orașul și va trimite pe cineva să corecteze problema pentru dumneavoastră.

Căutați un instalator autorizat Ilfov? Nu ezitati să ne contactați!

Oferim servicii în: Ciolpani, Snagov, Balotești, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Afumați, Voluntari, Mogoșoaia, Buftea, Chitila, Chiajna, Clinceni, Bragadiru, Cernica, Berceni sau Periș si multe alte zone.

Cauti un instalator sanitar autorizat in judetul Ilfov, competent? Nu lasa avariile majore din locuinta, precum tevi sparte, canalizari infundate sau garnituri defecte pe mana unor neprofesionisti. Te poti trezi cu pagube mai mari decat cele cu care te confrunti in prezent.

Iata cum te poate ajuta un instalator autorizat din judetul Ilfov:

 • Repararea tevilor: inlocuirea segmentelor de teava sparte, refacerea sau inlocuirea legaturilor, lipiturilor defectuoase pentru tevi, indiferent de materialul folosit la acestea, cupru, pexal ori polipropilena
 • Identificarea si repararea cauzelor inundatiilor, aparute in baie sau bucatarie
 • Schimbarea sau repararea robinetilor de siguranta la instalatia sanitara din baie sau bucatarie
 • Desfundarea tevilor si a racordului de la chiuveta de la bucatarie sau lavoar ori cada
 • Repararea sau montajul obiectelor sanitare
 • Reparatia si inlocuirea racordurilor de la baie
 • Repararea sau inlocuirea sifonului de scurgere pentru chiuveta, cada, lavoar sau cabina de dus
 • Reparatia sau inlocuirea racordului de evacuare pentru WC
 • Reparatia instalatiilor de alimentare si scurgere a cabinelor de dus, chiuvete sau vase de toaleta.
 • Inlocuire si montaj chiuvete, lavoare, cazi, cabine de dus, bideu sau WC
 • Desfundare cu utilaje speciale a sistemului de scurgere de la bucatarie, sifoane de pardoseala sau canalizari
 • Desfundari scurgeri cazi de baie, cabine de dus, scurgeri vase de WC sau alte elemente din baie

De asemenea, un instalator autorizat din judetul Ilfov asigura urmatoarele tipuri de montaj:

 • Montaj masini de spalat rufe sau vase
 • Montaj si instalare aragaz, cuptor sau hote
 • Montaj aparate de aer conditionat
 • Montaj si instalare hidrofoare
 • Instalatii de gaze naturale
 • Montaj obiecte sanitare in baie: cabine de dus, masca lavoar, oglinda, suport prosop, calorifere, baterii de dus, lavoar.

Echipa de instalatori Ilfov ofera un pachet complex de servicii pentru realizarea tuturor tipurilor de instalatii.

 • montare / instalare instalatii termice,
 • instalatii sanitare,
 • instalatii de gaze,
 • instalatii electrice,
 • instalatii frigotehnice;
 • verificari tehnice periodice pentru instalatii de gaze, instalatii frigotehnice

Instalator Ilfov (Otopeni, Tunari, Popesti Leordeni, Voluntari, Chiajna, Chitila, Domnesti, Bragadiru, Afumati, Buftea, Pantelimon, Pipera)