Pentru detalii reparatii si instalatii sanitare,termice si gaze Non-Stop sunati la 0722 974 760 sau contactati un instalator autorizat  non-stop folosind formularul de contact.

Echipa noastra de instalatori autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam non-stop lucrari de instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii termice si climatizare, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Indiferent de lucrarea care trebuie executata, de la montare/instalare si pana la service si reparatii va sfatuim sa apelati la serviciile unui instalator autorizat, sau acestea sa fie efectuate sub coordonarea unui profesionist.

Oferim servicii non-stop si utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Instalatorii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor.

Ai nevoie de un instalator non-stop?

Este extrem de important sa apelezi la un instalator pentru controale periodice ale instalatiilor sanitare,termice si gaze. Nu este suficient sa apelezi la un profesionist doar atunci cand apare o problema si sa te asiguri doar de faptul ca aceasta este rezolvata.

Ce este un instalator

Un instalator este un meserias care se ocupa cu instalarea, reparatia si intretinerea sistemelor de apa potabila, canalizare, dar si de instalatiile sanitare,termice si gaze. Chiar daca munca unui instalator pare usoara, aceasta meserie presupune anumite aptitudini, valori si, desigur, o serie de cunostinte.

Munca unui instalator presupune citirea desenelor si specificatiilor referitoare la sistemele de alimentare cu apa, a deseurilor si a sistemelor de ventilatie. Pe langa toate acestea, instalatorul este cel care trebuie sa se ocupe cu identificarea defectiunilor la aparatele si sistemele sanitare, dar si la diagnosticarea corecta a acestora si la identificarea cauzelor.

Cei mai multi dintre noi apeleaza la ajutorul unui instalator non-stop doar in cazul in care apare o defectiune grava, soltata cu inundarea casei. Totusi, cele mai multe defectiuni aparute la instalatiile de alimentare cu apa se pot evita printr-un control riguros realizat de un instalator profesionist. Doar acesta poate identifica din timp problemele minore la sistemele de apa sau canalizare, inainte ca acestea sa produca pagube.

Care sunt atributiile unui instalator non-stop:

  • Citirea desenelor si specificatiilor pentru a determina defectiunile de alimentare cu apa si a sistemelor de ventilatie
  • Detectarea defectelor la aparate si sisteme sanitare, precum si diagnosticarea corecta a cauzelor acestora
  • Instalarea, repararea si intretinerea sistemelor sanitare
  • Localizarea si realizarea unor racorduri, gauri de trecere si sisteme integrale de alimentare cu apa sau canalizare
  • Masurarea, taierea, indoirea si filetarea tevilor
  • Aderarea tevi si fitinguri impreuna folosind tehnici de lipit, fitinguri de compresie, fitinguri filetate, fitinguri si impingeti-pe.
  • Testarea conductelor pentru scurgeri cu ajutorul manometrelor de apa si de aer
  • Asigurarea unor standarde de siguranta