Instalator Non-Stop in Bucuresti si Ilfov. Pentru detalii reparatii si instalatii sanitare,termice si gaze Non-Stop sunati la 0722 974 760 sau contactati un instalator autorizat  non-stop folosind formularul de contact.

Echipa noastra de instalatori autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam non-stop lucrari de instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii termice si climatizare, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Indiferent de lucrarea care trebuie executata, de la montare/instalare si pana la service si reparatii va sfatuim sa apelati la serviciile unui instalator autorizat, sau acestea sa fie efectuate sub coordonarea unui profesionist.

Oferim servicii non-stop si utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Instalatorii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor.

Ai nevoie de un instalator non-stop?

Este extrem de important sa apelezi la un instalator pentru controale periodice ale instalatiilor sanitare,termice si gaze. Nu este suficient sa apelezi la un profesionist doar atunci cand apare o problema si sa te asiguri doar de faptul ca aceasta este rezolvata.

Ce este un instalator

Un instalator este un meserias care se ocupa cu instalarea, reparatia si intretinerea sistemelor de apa potabila, canalizare, dar si de instalatiile sanitare,termice si gaze. Chiar daca munca unui instalator pare usoara, aceasta meserie presupune anumite aptitudini, valori si, desigur, o serie de cunostinte.

Munca unui instalator presupune citirea desenelor si specificatiilor referitoare la sistemele de alimentare cu apa, a deseurilor si a sistemelor de ventilatie. Pe langa toate acestea, instalatorul este cel care trebuie sa se ocupe cu identificarea defectiunilor la aparatele si sistemele sanitare, dar si la diagnosticarea corecta a acestora si la identificarea cauzelor.

Cei mai multi dintre noi apeleaza la ajutorul unui instalator non-stop doar in cazul in care apare o defectiune grava, soltata cu inundarea casei. Totusi, cele mai multe defectiuni aparute la instalatiile de alimentare cu apa se pot evita printr-un control riguros realizat de un instalator profesionist. Doar acesta poate identifica din timp problemele minore la sistemele de apa sau canalizare, inainte ca acestea sa produca pagube.

Care sunt atributiile unui instalator non-stop:

 • Citirea desenelor si specificatiilor pentru a determina defectiunile de alimentare cu apa si a sistemelor de ventilatie
 • Detectarea defectelor la aparate si sisteme sanitare, precum si diagnosticarea corecta a cauzelor acestora
 • Instalarea, repararea si intretinerea sistemelor sanitare
 • Localizarea si realizarea unor racorduri, gauri de trecere si sisteme integrale de alimentare cu apa sau canalizare
 • Masurarea, taierea, indoirea si filetarea tevilor
 • Aderarea tevi si fitinguri impreuna folosind tehnici de lipit, fitinguri de compresie, fitinguri filetate, fitinguri si impingeti-pe.
 • Testarea conductelor pentru scurgeri cu ajutorul manometrelor de apa si de aer
 • Asigurarea unor standarde de siguranta

Ce trebuie sa stiti când apelati la un instalator urgent non-stop in Bucuresti si Ilfov

Scurgerile de apă și problemele de instalații sanitare apar în orice moment, de obicei atunci când vă așteptați mai puțin sau când este cel mai rău. Nu contează dacă pleci în vacanță sau dacă iei doar o masă cu prietenii acasă. Pentru aceste cazuri exista instalatori urgenti non-stop in Bucuresti si Ilfov.

Instalatori nostri sunt disponibili 365 de zile pe an care oferă un serviciu de instalații sanitare de urgență pentru a rezolva orice problemă  aparute la toate tipurile de instalații sanitare din casele noastre. Cu toate acestea, aceste servicii au de obicei un preț mare așa că este indicat să te gândești la anumite lucruri pentru a nu fi surprins.

Evaluează dacă este într-adevăr o urgență

Cu siguranță dacă vezi apă pe podeaua băii sau o scurgere, te vei speria, dar ar trebui să te gândești dacă este necesar să vină un instalator de urgență sau dacă poți aștepta a doua zi . Diferența în practică poate să nu fie mare, dar nu o vei observa în buzunar.

Cu toate acestea, dacă scurgerea de apă nu se oprește sau dacă defecțiunea poate reprezenta o amenințare pentru integritatea casei, nu trebuie să așteptați un minut și să sunați la un instalator non-stop. În caz contrar, s-ar putea să fii nevoit să plătești și reparația scurgerilor pe care le poți provoca vecinilor.

Găsiți un instalator urgent Non-Stop în apropierea dvs

Instalator urgent Non-Stop  in sectorul 1

Putem trimite un instalator in sector 1 in orice zona ai nevoie. Daca ai o urgenta, ti s-a spart o teava sau ai instalatia infundata, cheama in ajutor un profesionist. Vom trimite un instalator experimentat care te va putea ajuta in cel mai scurt timp, scutindu-te de bani, timp si efort si gasind solutia optima.

Zonele in care intervenim in sectorul 1 din Bucuresti direct la domiciliul tau sunt:

 • Cartier Baneasa si Aviatiei: Sos Bucuresti-Ploiesti, Str Baneasa, Romaero, Romexpo, Piata Baneasa, Str Marinarilor, Platforma IPRS Baneasa, Sos Pipera, Promenada Mall, Str Aviatiei, Floreasca Park, Cartierul Francez, Piata Aurel Vlaicu si strazile adiacente
 • Cartier Bucurestii Noi si Damaroaia: B-dul Bucurestii Noi, B-dul Laminorului, Parc Bazilescu, Jiului, Str Coralilor, Sos Straulesti, Str Nuferilor, Intrarea Straulesti si strazile adiacente
 • Cartier Piata Domenii: D-dul Ion Mihalache, Manastirea Casin, Spitalul Elias si strazile adiacente
 • Cartier Dorobanti: Calea Dorobanti, Calea Floreasca, Str Roma, Str George Calinescu etc
 • Cartier Gara de Nord si Victoriei: Calea Grivitei, Calea Plevnei, Pasajul Basarab, Piata Victoriei, Str Buzesti, Sos Nicolae Titulescu, B-dul Dinicu Golescu, Piata Matache, Academia Romana, Mircea Vulcanescu etc
 • Cartier Chitila: Pajura, Sos Chitilei, Str Mimozei si strazile adiacente
 • Cartier Pipera: B-dul Pipera, Str Emil Racovita, Str Erou Iancu Nicolae si zonele adiacente
 • Cartier Primaverii: B-dul Primaverii, B-dul Mircea Eliade, Palatul Primaverii, Liceul Jean Monnet etc
 • Cartier Piata Romana: Str Piata Amzei, Str Mihai Eminescu, B-dul Dacia, Calea Victoriei etc.

Instalator urgent Non-Stop  in sectorul 2

Oferim servicii profesionale de montaj, reparatii si mentenanta instalatii sanitare in tot Bucurestiul, dar si in imprejurimi. Daca ai nevoie de un instalator intr-o zona specifica din sectorul 2, noi te putem ajuta. Ai nevoie de un profesionist pentru ca problemele la instalatie sa nu se transforme intr-un adevarat cosmar? Cheama-ne in ajutor!

Putem ajunge in orice zona din sectorul 2 precum:

 • Cartier Colentina: Sos Colentina, Parcul Plumbuita, zona Ion Creanga, Sos Andronache, Centrul Comercial Europa si Dragonul Rosu etc
 • Cartier Iancului: Sos Iancului, Cimitirul Armenesc, Str Magura Vulturului si zonele adiacente
 • Cartier Obor: Sos Colentina, Bucur Obor, Halele Obor, Sos Mihai Bravu, Str Ziduri Mosi etc
 • Cartier Tei: B-dul Lacul Tei, Str Teiul Doamnei, Parcul Lacul Tei, Universitatea de Constructii si strazile adiacente
 • Cartier Stefan cel Mare: Sos Stefan cel Mare, Spitalul Colentina, Str Lizeanu, Parcul Circului etc
 • Cartier Vatra Luminoasa: Str Vatra Luminoasa, Str Maior Ion Coravu, Str Constantin Tanase si stazile adiacente
 • Cartier Pantelimon: Sos Pantelimon, Sos Dobroesti, Sos Vergului, Sos Fundeni, Sos Morarilor, Spitalul Pantelimon, Parcul Florilor si strazile adiacente
 • Cartier Mosilor: Calea Mosilor, Str Popa Petre, Parcul Izvorul Rece, zona Foisorul de Foc, Str Dimitrie Onciul, B-dul Ferdinand I etc.

Instalator urgent Non-Stop  in sectorul 3

Daca locuiesti in sectorul 3 si ai nevoie de diverse servicii pentru instalatiile sanitare din casa ta, ne poti contacta oricand si iti venim in ajutor cu o echipa de instalatori profesionisti si pregatiti pentru orice situatii pentru a te putea ajuta cu solutii optime pentru problema cu care te confrunti.

Zonele in care intervenim in sectorul 3 din Bucuresti direct la domiciliul tau sunt:

 • Cartier Titan – Balta Alba: B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine Malaxa, B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu, etc
 • Cartier Dristor inclusiv B-dul Ramnicu Sarat, B-dul Ramnicu Valcea, Sos. Mihai Bravu, etc
 • Cartier Vitan: Calea Vitan, MALL Vitan, Calea Dudesti, Depou RATB Dudesti, Nerva Traian, Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, ICPE, Targul Auto, Complex Rezidential RIN, Rugby Club Olimpia, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi, etc
 • Piata Unirii: B-dul Corneliu Coposu, Calea Calarasi, Piata – Rond Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Marasesti, Centrul Istoric, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul I.C. Bratianu, B-dul Magheru, B-dul Lascar Catargiu, Cismigiu, Str. Brezoianu Ion, B-dul Regina Elisabeta, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Lipscani.
 • Cartier 23 August: Soseaua Industriilor si strazile adiacente.

Instalator urgent Non-Stop  in sectorul 4

Daca ai o problema cu instalatia sanitara in sector 4 Bucuresti sau in orice alta zona a orasului, te putem ajuta. Suntem o firma de instalatii sanitare cu experienta si fiecare specialist care il vom trimite sa te ajute este instalator autorizat ANRE.

Indiferent care ar fi problema, contacteaza-ne si iti facem o evaluare gratuita, iar daca este urgent, trimitem in cel mai scurt timp un meserias pentru a se ocupa de problema ta.

Te putem ajuta cu servicii de montaj, reparatie si mentenanta sau cu interventii urgente in urmatoarele zone din sector 4:

 • Cartier Berceni si Oltenitei: Sos Oltenitei, Piata Sudului, Sos Berceni, Str Emil Racovita, Str Nitu Vasile, Str Resita, Piata Resita, B-dul Alexandru Obregia, Serele Berceni, B-dul Constantin Brancoveanu, B-dul Metalurgiei, Zona Industriala si strazile adiacente
 • Cartier Giurgiului: Sos Giurgiului, Cimitirul Evreiesc, Sura Mare, Muzeul Bacovia, Str Alunisului, Drumul Gazarului, Luica etc
 • Zona Aparatorii Patriei: Drumul Cheile Turzii, Drumul Cretestilor si strazile adiacente
 • Cartier Tineretului si Vacaresti: B-dul Marasesti, Calea Serban Voda, Parcul Tineretului, Parcul Carol, Palatul Copiilor, Calea Serban Voda, B-dul Gheorghe Sincai, Calea Vacaresti, Sos Vitan-Barzesti etc.

Instalator urgent Non-Stop  in sectorul 5

Te putem ajuta cu servicii de reparatii, montaj instalatii si mentenanta in urmatoarele zone din sector 5:

 • Cartier Rahova si Sebastian: Str Antiaeriana, Str Margeanului, Str Petre Ispirescu, Str Mihai Sebastian, Parcul Sebastian, Calea 13 Septembrie, Sos Progresului, zona Dealul Spirii, Piata Rahova, Sos Alexandriei, Sos Bucuresti-Magurele, Str Teius etc
 • Cartier Cotroceni: zona Eroilor, Soseaua Cotroceni, Piata Cotroceni, Str Ana Davila, B-dul Eroilor, Arenele BNR, Gradina Botanica, Spitalul Univ de Urgenta Bucuresti etc
 • Cartier Ferentari: Calea Ferentari, Str Veseliei, Prelungirea Ferentari, Parcul Ferentari, Str Toporasi, Str Zetarilor, Sos Salaj, Str Humulesti etc
 • Cartier Ghencea: Drumul Ghindarilor, Drumul Cooperativei, Cimitirul Ghencea, Str Ghidigeni si strazile adiacente

Instalator urgent Non-Stop  in sectorul 6

Daca ai nevoie de montaj instalatii sanitare sau daca vrei sa efectuezi o reparatie, te putem ajuta. Daca ai nevoie de urgenta de o interventie a unui instalator profesionist, putem trimite la tine o echipa specializata, in cel mai scurt timp. Te putem ajuta in orice zona a sectorului 6, dar si in restul zonelor din Bucuresti si in Ilfov.

Iata care sunt zonele din sectorul 6 in care intervenim:

 • Cartier Drumul Taberei: B-dul Timisoara, Parcul Drumul Taberei, Str Sibiu, Str Romancierilor, Aleea Compozitorilor, Str Valea Ialomitei, Str Valea Argesului etc
 • Cartier Militari: B-dul Iuliu Maniu, B-dul Uverturii, Sos Virtutii, Str Apusului, Str Preciziei, Str Valea Cascadelor etc
 • Cartier Ghencea: Prelungirea Ghencea, Str Ghidigeni, Cimitirul Militar Ghencea, B-dul Ghencea si strazile adiacente
 • Cartier Crangasi si Grozavesti: B-dul Constructorilor, Lacul Morii, Podul Grant, zona Belvedere si Regie, Pasajul Basarab, Petrache Poenaru, Univ Politehnica,  Splaiul Independentei etc
 • Cartier Giulesti: Calea Giulesti, Piata Giulesti, Str Godeni, Str Volumului, Parc Giulesti si strazile adiacente

Instalator urgent Non-Stop in Ilfov

Locuiesti in Ilfov si ai nevoie de diverse servicii pentru instalatiile sanitare din locuinta ta? Atunci ne poti contacta oricand si trimitem catre tine o echipa de instalatori profesionisti care te poate ajuta cu servicii de reparatii sau montaje. Iata care sunt zonele din judetul Ilfov in care actionam:

Judetul Ilfov – zona de nord: Otopeni, Balotesti, Afumati, Voluntari, Snagov, Saftica, Ciolpani etc

Judetul Ilfov – zona de sud: Bragadiru, Magurele, Cornetu, Varteju, Jilava, Berceni, 1 Decembrie etc

Judetul Ilfov – zona de est: Pantelimon, Ganeasa, Dobroesti, Pasarea, Branesti, Popesti-Leordeni, Glina, Cernica etc

Judetul Ilfov – zona de vest: Chiajna, Ciorogarla, Mogosoaia, Domnesti, Rosu, Clinceni etc

Prețul vizitei unui instalator nu include doar serviciul de urgență, ci se adaugă și materiale, deplasare, distanță etc. Există multe servicii care în orașele mari percep un extra tarif în funcție de cartiere sau cele care taxează în funcție de distanța în kilometri de la locuință.

Pentru a evita acest cost suplimentar, este cel mai bine să caute un instalator cu serviciul de urgență , care se află în zona dumneavoastră .

Când contactați instalatorul pentru a solicita un serviciu de urgență în orice moment al zilei, ar trebui să cereți prețul . Dar vă recomandăm să vă informați și despre costul deplasari, așa cum am menționat la punctul anterior, asistență, tariful orar al forței de muncă și orice alte cheltuieli asociate.

Este posibil să nu vă poată oferi un preț fix până când nu evaluează personal defectarea, dar cel puțin vă veți face o idee despre cât vă va costa.

Discutați cu asigurarea dvs. de locuință

Dacă ai asigurare de locuință, aceasta poate acoperi multe accidente de instalații sanitare, cum ar fi repararea scurgerilor sau chiar toalete infundate. Dacă este inclus în polița dvs., verificați cu ce companie lucrează, astfel încât să vă poată rambursa banii pentru serviciu.

Cereți o ofertă înainte de a începe lucrul

In cazul reparatiilor urgente de avarie, instalatorul trebuie sa faca o estimare preliminara a costului odata ce a vazut problema. In cazul in care nu o face, aveti dreptul sa o solicitati intrucat in acest fel va trebui sa se adapteze la pretul initial pe care vi l-a oferit si nu veti avea surprize neplacute in momentul platii. Nu există instalator ieftin pentru urgență, dar dacă nu te prinde pregătit

Solicitați factura când ați terminat

Odată ce instalatorul a terminat și este momentul să-i achite serviciul, trebuie să ceri o factură pentru lucrările efectuate. Suma trebuie să fie la fel ca și bugetul și includ nu numai TVA – ul corespunzător, dar , de asemenea , datele fiscale. Abia atunci puteți depune o reclamație în cazul în care aveți o problemă cu reparația.

Serviciile de noapte și de zile libere tind să aibă un preț mai mare

Este clar că nu alegi când ai nevoie de instalator non-stop, dar trebuie să știi că dacă solicitați serviciile unui profesionist noaptea, în weekend și sărbători riști ca costul să fie destul de mare . În general, forța de muncă are un preț mai mare, pe lângă faptul că are un bonus de urgență.

Asigurați-vă că materialele pe care le utilizați sunt noi și compatibile cu instalația dvs

Chiar dacă ai încredere în profesionistul care vine la tine acasă, uneori pot folosi materiale uzate și nu este ilegal. Deși ar trebui să vă asigurați întotdeauna că l-ați autorizat în prealabil.

Rețineți că reparația are o garanție de doi ani

În conformitate cu legislația în vigoare, lucrările urgente de instalații sanitare au o garanție de doi ani de la data facturii . Dacă defecțiunea nu a fost rezolvată, dar ați plătit deja serviciul, puteți cere ca instalatorul să se întoarcă la domiciliul dumneavoastră și să o repare fără a fi nevoie să plătiți altceva. Daca, de exemplu, ati chemat un profesionist sa va desfunda fosa septica si tot nu functioneaza corespunzator, ar trebui sa reveniti de cate ori este nevoie pana la rezolvarea problemei.