Instalatori sunt  responsabili pentru instalarea și întreținerea de conducte, robinete,instalati de incălzire,gaze si a instalatilor de canalizare .

Cauti  instalatori autorizati pentru evaluari.

Veți primi mai multe evaluari  gratuite. Vei economisi timp și bani.  În cazul în care bucătăria dumneavoastră a fost inundata sau există o scurgere într-o țeavă de baie, sau chiuveta,wc va trebui să contactați un instalator pentru a efectua repararea corespunzătoare.

Instalatori se va ocupa de instalarea si intretinerea conductelor, robinetelor, incalzirea etc.

Instalatorul este un profesionist tehnic care este responsabil pentru instalarea instalațiilor de apă potabilă, instalarea rețelelor de evacuare a apelor uzate, instalati de gaze și de încălzire în case, spații comerciale, ateliere și industrie.

Instalatori efectuează diferite tipuri de reparatii:

-Reparații tevi de fier, plastic, cupru, oțel, cupru, PVC, multistrat, țevi din polipropilenă, atât în bucătărie, baie sau la instalatiile de încălzire.

-Reparatii tevi de apa calda si rece; desfundari de canalizare.

-Reparatii tevi de canalizare și alimentare apa calda si rece baie și bucătărie.

Instalează și înlocuiește toaletele (chiuvete, căzi, tăvi de duș etc.) și robinete (simple și mixer, monocomandă și mixer) din diferite materiale: marmură, sticlă, oțel inoxidabil, ceramică, materiale sintetice, gresie și piatră naturală.

Instalează și repară toate tipurile de încălzire: Radiatoare (consum redus, față netedă, compuse din panouri sau module de oțel), electrice, apă, Încălzire centrală.

De unde provine profesia de instalator?

Profesiile au o poveste care merită o atenție specială. Unii dintre ei, ar fi lăcătuș, provin din Egipt, în timp ce alții au apărut ulterior. Acesta este cazul de instalații sanitare, care nu a fost prezentă în antichitate,deoarece omul primitiv nu cred că avea nevoie de instalații sanitare sau de conducere a apei.

O PROFESIE CARE A APĂRUT LA ROMA

Roma, a fost Imperiul dominant că, atunci când a venit vorba de obținerea de apă, a construit apeducte și canalizare utilizate. De asemenea, au deviat apa de la râuri în orașe pentru a aduce apa la utilizarea palatelor împăraților și nobililor. Prin urmare, este posibil să spunem că romanii au fost primii instalatori din istorie.

Cuvântul sanitare provine din ≪ latină < fontana > >, ceea ce înseamnă sursă. Profesia a fost extinsă prin faptul că apeductele și băile romane magnifice au fost construite acolo unde a intrat Imperiul Roman.

Cu toate acestea, profesia de instalator așa o știm, a apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea,deoarece a crescut utilizarea de materiale, ar fi fonta pentru a crea țevi și de a lucra în instalații sanitare. Profesia dobândită popularitate , deoarece cu construcția de clădiri, conducte de apă și tratamente de canalizare au fost necesare, în plus față de proiectarea toaletelor.

În prezent, un instalator este cineva de mare  nevoie într-o casă pentru accidente posibile sau pur și simplu, prin faptul de a instala în baia noastră diverse accesorii.

Pentru detalii reparatii si instalatii sanitare,termice si gaze Non-Stop sunati la 0722 974 760 sau contactati un instalator autorizat  non-stop folosind formularul de contact.