Te-ai săturat de mirosul urât din baie?  Astăzi la Instalator autorizat  să va spunem  cum eliminam mirosurile urâte din baie  și sa inlocuiti expresia baia mea miroase rău tot timpul  cu baia mea miroase a trandafiri.

Cauzele mirosului urât din baie

Vom face o mică revizie a tuturor acestor probleme care duc la mirosul urat din baie, pentru a le corecta și a ii afla cauza.

 Elimină mirosurile urâte din „Sifon”

În multe cazuri, una dintre principalele cauze ale mirosului puternic din baie, este sifonul de pardoseala. Acest dispozitiv servește pentru a neutraliza mirosurile de canalizare și pentru a le împiedica să ajungă in case, acumulând apa într-o secțiune din țeavă.

Utilizand bideul, toaleta, chiuveta sau cada, daca apa din sifon se evapora, elimină protecția principală împotriva mirosului urat, acesta facandu-si simtita prezenta.

Mirosul urât în baie – „Sigilarea conductelor”

Pe de altă parte, este posibil ca conductele de baie să nu fie sigilate corespunzător. In această situație se provoca gaze in sistemul de canalizare. Soluția la această problemă este de sigilarea cu chit sau bandă.

Miros urât de la tevile vechi

Conductele vechi duc la aparitia bacteriilor care cauzeaza mirosuri neplacute in tevi. Apa stagnantă și deșeurile formează straturi care înfundă țevile și generează mirosul din toaletă.

Deci, cum procedam pentru a elimina mirosul urât din conducte?

Citiți mai departe și veți găsi soluții pentru a evita mirosul de canalizare la domiciliu.

Mirosul urât din baie în urma apei stagnate

Când vine vorba de a ști cum să eliminam mirosurile rele din baie, trebuie să acordăm o atenție specială și interes pentru a elimina apa stagnantă. Există unele zone ale conductelor unde apa s-a blocat, astfel încât apar bacteri și mucegai, care pot fi principala și singura cauză a mirosurilor din conducte.

Întreținerea slabă a conductelor generează miros neplăcut în WC

De câte ori v-ați îngrijorat de menținerea conductelor din casa dumneavoastra sau comunitatea vecină?

Ei bine, probabil, dacă nu ați revizuit conductele în ultima vreme, mirosul neplacut din conducte poate proveni de la monitorizarea rara a conductelor.

„Ventilarea baii” – o cauza de mirosuri urâte

În cele din urmă, ventilația slabă a băii fără ferestre care nu permite trecerea corespunzatoare a aerului sau producerea umiditatii, pot fi responsabile pentru mirosul urât de WC.

Deci, cum evitam mirosul urât din baie?

 Soluții pentru eliminarea mirosurilor din baie

Pentru a afla mai multe despre cum să neutralizam mirosul puternic din baie vă aducem două soluții pentru eliminarea acestui calvar din baie acum!

Trucul bunicii pentru a evita mirosurile neplacute din baie

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de 1/2 pahar de bicarbonat de sodiu (100g), 1 pahar de oțet alb (200ml) și 1/2 litru de apă caldă. Si urmati indicatiile

  1. Se fierbe 1/2 litru de apă.
  2. Se adaugă oțetul alb înainte de a începe să fiarbă apa și se amestecă.
  3. Se amestecă compozitia cu bicarbonatul de sodiu în țeavă în timp ce amestecul fierbe.
  4. Scoateți amestecul și turnati-l în chiuvetă.
  5. Veti vedea că există o reacție efervescentă.
  6. Puneti un dop la intrarea în conducte.
  7. Lasati sa actioneze toată noaptea.
  8. Repetati trucul acesta o dată pe săptămână.

Apeland la serviciile unui instalator autorizat beneficiezi, nu doar de o lucrare facuta ca la carte, ci si de garantie si preturi corecte.

Hai sa vorbim