Iti plac schimbarile, nu te mai simti bine in propria casa si iti doresti sa refaci tot, de la instalatie sanitara si termica, pana la amenajarile interioare, dar ai nevoie de un instalator bun in Bucuresti?

Daca instalatia sanitara si termica sunt oricum vechi iar schimbarealor nu este doar un moft al tau, ai un motiv in plus sa le refaci complet si totodata sa faci si renovarea interioarelor, asa cum iti doresti. Ia in calcul, insa, ca toate aceste modificari sunt destul de costisitoare. Astfel, este recomandat sa ceri o constatare la fata locului, din partea unui instalator autorizat Bucuresti, ca sa iti faci o ideea asupra modificarilor si preturilor aferente.

Pentru ca asemenea lucrari necesita timp si priceper, din partea unui instalator, trebuie sa-l cauti pe cel mai bun, care are si autorizatie in Bucuresti. Pe instalator-autorizat.ro poti gasi echipe de profesionisti, care sa realizeze toate lucrarile din locuinta ta, indiferent de dificultatea lor.

Un instalator autorizat din Bucuresti te poate ajuta sa faci urmatoarele modificari in casa ta:

  1. Va realiza montajul si instalarea intregii instalatii sanitare din baiUn mester cu experienta te va indruma, daca vrei sa renunti la cada masiva din baie, s-o inlocuiesti cu o cabina de dus cu hidromasaj sau poate vrei o toaleta cu rezervor ascuns in perete si vas suspendat, ori un lavoar nou, care sa se incadreze pe noul mobilier. Un instalator autorizat din Bucuresti iti va recomanda cele mai bune produse, in functie de spatiul si dorintele tale si tot el va fi responsabil cu montajul acestora.
  2. Va inlocui vechile baterii din baie sau bucatarieTe-ai plictisit de vechile baterii din baie sau bucatarie ori pur si simplu nu se mai potrivesc cu noua amenajare? Schimba-le cu unele care sa se potriveasca cu noul decor si cere sfatul unui specialist pentru alegerea celor mai bune. Un instalator autorizat din Bucuresti te va ajuta cu montajul si pozitionarea acestora.
  3. Te va ajuta cu relocarea caloriferelor si montajul lorDaca amenajarile te obliga sa repozitionezi caloriferele din anumite camere, sa le inlocuiesti cu unele dintr-un material mai rezistent, tot un instalator autorizat din Bucuresti poate face si aceasta lucrare.
    In cazul in care doresti sa schimbi locul caloriferelor, de la geam, ca sa arate mai bine noile perdele de dimensiunea geamurilor, o solutie ar fi repozitionarea lor pe un perete inalt, chiar langa geam. Daca doresti sa maschezi caloriferele situate la geam, cere ajutorul unui designer de interior, pentru un efect spectaculos. In baie poti opta pentru unul port prosop, extrem de util si practic.
  4. Va face instalarea electrocasnicelor din bucatarieNoua amenajare include si schimbarea vechiului aragaz si chiuvetei din bucatarie si deja ai facut investii importante, in acest sens, alegand unele de calitate, insa nu stii cine trebuie sa le instalaze? Aceasta sarcina ii revine tot unui instalator autorizat din Bucuresti, care iti poate oferi si materialele potrivite pentru instalarea lor.
    Chiuveta cea noua cu bateriile aferente vor fi instalate tot de mesterul care realizeaza si celelalte lucrari. Noul tau mobilier din bucatarie va arata extraordinar dupa montarea chiuvetei pe blat si a tuturor electrocasnicelor.

Atentie la buget, cand iti doresti sa faci schimbari majore in amenajarea locuintei. Poate fi dat peste cap, daca nu iti faci calculele din timp. Refacerea instalatiei sanitare, realizata de un instalator autorizat din Bucuresti, pentru un apartament cu doua camere, poate dura cateva zile, maxim o saptamana si costa intre 1000 si 3000 de lei. Preturile pot diferi, insa in functie de complexitatea lucrarii si de pretentiile tale.

Abia dupa finalizarea modificarilor la instalatia sanitara si termica din locuinta, facute de un instalator autorizat din Bucuresti, poti sa iti decorezi casa asa cum ti-ai dorit. Poti aborda un stil minimalist, daca te-ai plictist de surplusul de mobilier din locuinta sau poate iti doresti sa mergi pe o linie mai feminina, in stil french.

Daca te tine buzunarul, e recomandat sa faci acum toate modificarile care se impun si sa iti amenajezi locuinta dupa plac, in asa fel incat sa nu te mai plictisesti prea repede de ea.