Te-ai mutat recent intr-o casa noua? Sau vrei sa iti renovezi baia? Acorda o atentie speciala procesului de montaj al obiectelor sanitare!

Instalarea articolelor sanitare si a accesoriilor pentru baie este una dintre cele mai importante parti ale finisarii unei bai. Pentru ca totul sa arate bine si sa functioneze corect, este foarte important ca montajul obiectelor sanitare sa fie realizat corespunzator. Instalarea neglijenta a articolelor sanitare duce in timp la aparitia problemelor de functionalitate sau deteriorarea diverselor obiecte. 

Alege sa colaborezi cu un instalator autorizat montaj obiecte sanitare pentru a te bucura de o functionare perfecta, durabilitate si confort!

Montajul chiuvetei

Indiferent de tipul acesteia, un montaj bine realizat determina o functionare corecta. Izolarea necorespunzatoare prezinta riscul de scurgeri, sau in situatii mai grave poate duce la inundarea intregii incaperi. Daca instalarea chiuvetei este prost facuta, apa din interiorul sistemului nu va curge corect si functionalitatea baii va fi limitata. Prin urmare, trebuie sa fie urmate anumite reguli pentru instalarea chiuvetei, pentru a evita complicatiile ulterioare. Un instalator sanitar are cunostintele si experienta necesare pentru efectuarea unei lucari sigure de montaj obiecte sanitare.

Montajul unei cazi sau cabine de dus

Atunci cand se instaleaza o cada, importanta este locatia acesteia. Podeaua trebuie sa fie uniforma, astfel incat baia sa fie stabila. Se vor atasa si regla picioarele, sifonul si conducta de scurgere si se vor sigila etans, astfel incat sa nu existe scurgeri. Un profesionist va efectua intreaga operatiune rapid si eficient iar tu te vei bucura de o baie perfect functionala.

Montajul unui vas de toaleta

Un alt element foarte important in fiecare baie este vasul de toaleta. Montajul acestuia presupune nu doar realizarea conexiunilor specifice, ci si pozitionarea corecta, fixarea astfel incat sa nu se miste si izolarea elementelor specifice. Pentru a avea garantia unor lucrari sigure si eficiente, apeleaza la un instalator autorizat montaj obiecte sanitare!

Montajul accesoriilor de baie 

Instalarea diverselor dispozitive pe gresie sau faianta poate fi dificila. Pentru a oferi o perspectiva mai clara asupra pozitionarii acestora, este indicat sa se realizeze montajul accesoriilor din baie dupa ce toate celelalte obiecte sanitare au fost instalate. Odata ce au fost stabilite pozitiile, acestea se vor marca cu un creion, asigurandu-te ca toate dispozitivele sunt instalate la nivel. Un instalator autorizat montaj obiecte sanitare detine instrumente specifice de masurare si perforare fara a afecta placarea peretilor.

In locuintele moderne alegerea intre obiectele sanitare cu prindere in perete sau cele cu prindere in podea, a devenit complexa si necesita o atentie maxima. Exista o gama larga de optiuni ce priveste culoarea, forma si modul de instalare. Dar, in ciuda valorii estetice a bailor moderne, pentru a beneficia de o maxima functionalitate si durabilitate a obiectelor sanitare, este esential ca montajul acestora sa se realizeze corect si de catre personal calificat.

Baile, dusurile, chiuvetele si bideurile se bazeaza pe un sistem sanitar functional dar si pe un montaj corespunzator. Daca sunt deteriorate in timpul instalarii sau nu sunt izolate corespunzator, functionarea acestora va fi afectata, precum si siguranta structurii.