Serviciile de desfundare chiuveta este una dintre cele mai frecvente și enervante probleme care apar în casă, și ne-am confruntat cu toții vreodată.

Când acest lucru se întâmplă este cel mai bine pentru a apela un instalator  dar înainte de disperare vă vom da câteva trucuri simple cu privire la modul de a desfunda chiuveta.
Consecințele unei chiuvete infundate nu este doar imposibilitatea evacuării apei, ci produce și mirosuri rele în conducte și ajungem să nu dorim sau să intrăm în bucătărie. Noi nu ar trebui să așteptam până când apa nu se scurge din conducte, atunci când  observați că apa se scurge mai lent este un moment bun pentru a remedia aceasta.

Iată câteva sfaturi pentru a menține conductele fara probleme:

Schimbați conductele.

Se pare o soluție ușor drastic și costisitoare, dar în cazul în care conductele sunt deteriorate sau prost instalate acestea vor provoca infundarea chiuvetei. Deci, dacă nu vrem să cauti un instalator în mod constant va fi necesar pentru a înlocui conductele cu altele noi.
Se toarnă apă caldă în scurgere.
Acest lucru va face mai ușor diluarea grăsimilor și murdărie care sau depus pe pereți țeavilor. Dacă adăugați o mână de sare in apă clocotită, acest remediu va fi mai eficient prin eliberarea rămășițele care s-au blocat.

Nu turnați ulei prin conducte.

În plus față de a fi o măsură foarte neorganică, grăsimea de ulei va rămâne în conducte și care va face mai ușor pentru alte resturi să rămânem împreună. Cel mai bine este să păstrați uleiul folosit într-o sticlă de plastic și atunci când este plin trebuie dus la un loc de colectare.
Nu aruncați niciun produs pe scurgere.
Prin aceasta ne referim la lichide și substanțe chimice, altele decât mașina de spălat vase. Acest tip de produs poate deteriora instalatiile sanitare.

Previne căderea părului in chiuveta

Deși este mai logic ca acest lucru să se întâmple în chiuveta baie nu este imposibil pentru acest lucru să se întâmple, de asemenea, în chiuvetă. Parul, restul de hârtie și alte elemente ar trebui să fie întotdeauna aruncate sau la cosul de gunoi.
Plasează o grilă ca o strecuratoare. Acest lucru va împiedica bucățile mai mari de hrană să ajungă la conducte. Aceste rețele sunt foarte economice și le puteți găsi în orice Bazar.
Dacă este prea târziu pentru a menține conductele curate, să vă spun să desfundati chiuveta cu produse și ustensile pe cate le aveți la domiciliu. Înainte de a începe, ar trebui să va puneti mănuși de cauciuc sau latex pentru a vă proteja mâinile de murdărie și produsele pe care le vom folosi.

Desfundare chiuveta cu un piston de desfundare

Această metodă este una dintre cele mai simple, deoarece operațiunea este de a face aspirare de efectul gol. Înainte de a utiliza aceasta ar trebui să deschideți robinetul și așteptați pentru aproximativ 5 centimetri de apă acumulată, locul detor în chiuvetă și apăsați în sus și în jos de mai multe ori. Odată ce problema este rezolvată, trebuie să curățăm chiuveta cu înălbitor.

Desfundare chiuveta cu oțet și bicarbonat de sodiu

Una dintre cele mai simple modalități de a debloca conducte este cu oțet și bicarbonat de sodiu, două produse care nu sunt niciodată lipsesc în orice casă. Reteta este foarte usor, doar se amestecă o jumătate de pahar de otet fierbinte cu trei linguri de bicarbonat, apoi se toarnă amestecul în jos de scurgere, așteptați aproximativ 15 minute și deschideți robinetul de apă caldă pentru a trage murdăria.

Desfundare chiuveta cu un sarpe de sarma

Dacă trucurile de mai sus nu funcționează putem folosi un sarpe de sarma. Firul ar trebui să fie destul de lung, deoarece trebuie să meargă în jos conducta, înainte de a introduce-l trebuie să-l îndoiți într-o formă. Dacă după îndepărtarea grilelor firul nu se potrivește, trebuie să deșurubați capacul de scurgere. Am pus firul în jos chiuveta și atunci când vom găsi ceea ce împiedică conducta vom începe să se deplasează sârmă încet pentru a elimina și eliberați murdăria din conducta.

Desfundare chiuveta cu produse chimice

În piață putem găsi diferite produse specifice pentru a desfundarea țevilor, pe care le puteți găsi în lichid, granule sau gel. Datorită compușilor lor chimici pot dizolva murdăria și grăsimea care blochează țeava. Aceste produse nu sunt recomandate în cazul în care conductele sunt vechi și deteriorate, astfel încât vă recomandăm să încercați alte metode înainte de a recurge la acesta.
Nu uitați că ar trebui să ai măsuri de precauție atunci când manipulati acestor produse, ar trebui să urmați instrucțiunile producătorului cu atenție.

O echipă excelentă de instalatori cu experiență vastă în servicii sanitare suntem la dispoziția dumneavoastră . Dacă aveți nevoie de noi pentru a desfunda chiuveta sau unele reparații la instalatia sanitara , suntem la dispoziția dumneavoastră 24 de ore pe zi.

În plus față de instalații sanitare în compania noastră puteți găsi și electricieni, un personal calificat care lucrează cu seriozitate și eficiență la prețuri foarte economice. Dacă aveți nevoie de oricare dintre serviciile noastre nu ezitați să ne contactați și vă vom sfătui fără obligații.