Cauti un instalator bun, calificat care sa repare atat instalatiile termice cat si pe cele sanitare din orice tip de imobil?

Pentru ca iarna nu-i ca vara si trebuie ca totul sa mearga struna, inca de la inceputul lunii septembrie, este ideal sa faci ceva verificari in ceea ce priveste instalatiile termice, chiar daca nu este cazul, la toata instalatia care incalzeste intreaga locuinta.

Nu e indicat sa astepti sa se iveasca situatii neplacute pentru a interveni in regim de urgenta. O echipa de instalatori instalatii sanitare si termice va fi oricand pregatita sa intervina pentru a remedia, inlocui sau evalua daca reparatia suporta sau nu amanare.

Asadar, daca ai centrala termica in casa ori incalzire in pardoseala, o echipa de profesionisti sau un instalator pentru instalatii sanitare si termice, autorizat te va ajuta sa gasesti problema dinainte ca ea sa se complice si sa apara alte costuri suplimentare. Chiar daca nu ai centrala proprie, cu siguranta vrei sa afli de ce caloriferele nu dau randament si nu ai caldura suficienta in locuinta si tu platesti destul de mult la consumul de apa calda.

Boilerele, garnituri la calorifere care se defecteaza tot timpul sau instalatiile termice pe baza de panouri solare, toate sunt supuse uzurii si pot crea probleme oricand. Pentru astfel de lucruri, un instalator pentru instalatii sanitare si termice iti poate oferi suportul in caz de avarii chiar si pentru cladirile cu un sistem de incalzire mai sofisticat decat cel traditional. Un specialist poate lucra cu toate tipurile de instalatii si echipamente existente pe piata, folosite la incalzirea locuintelor.

Poti apela la un instalator instalatii termice pentru:

 • reparatii la calorifere
 • verificari si reparatii centrale termice
 • reparatii sau inlocuiri de tevi ale instalatiei termice
 • instalare sau verificare cazane
 • instalarea de centrale termice, in cazul in care te-ai mutat in casa noua ori vrei sa o inlocuiesti pe cea veche care nu mai este functionala sau pentru orice tip de lucrari ce tin de reparatii ale instalatiei termice.

Pentru verificari sau o evaluare la instalatia termica poti chema un instalator instalatii termice si sanitare si pe timpul verii, nu doar in prag de iarna. Pentru ca, intotdeauna este mai bine sa previi decat sa intervii in regim de urgenta.

In functie de sistemul de incalzire pe care vrei sa il adopti, un instalator pentru instalatii termice si sanitare e iti poate oferi servicii complete de la proiectare pana la instalarea finala.

Daca, pe langa problemele cu instalatia termica intervin si cele la instalatia sanitara din casa, nu-ti fa griji si apeleaza cu incredere la un specialist pentru a rezolva problemele aparute in intreaga locuinta sau la birou. Sigur vei avea nevoie de unul care sa te ajute cu tevile care curg, cu robinetii care cedeaza din cand in cand sau alt gen de reparatii la instalatia sanitara precum:

 • inlocuire obiecte sanitare
 • reparatii sau inlocuire de tevi fisurate sau infundate
 • reparatii sau inlocuire de calorifere vechi
 • scurgeri de apa
 • inlocuirea robinetilor defecti
 • instalarea apometrelor

Un instalator instalatii sanitare si termice te poate ajuta si cu montajul sau proiectarea instalatiilor sanitare pentru cladiri noi de locuinte sau de firma, cand ai nevoie de instalatii noi sau cand vrei sa imbunatatesti ori sa modifici instalatiile existente.

Un instalator specializat pe instalatii sanitare si termice, cu experienta poate realiza lucrari de anvergura pentru cladiri noi rezidentiale, renovari complete dupa realizarea lucrarii sau instalatii sanitare pentru orice tip de cladire. Va interveni rapid si profesionist, oferind consultatii de specialitate, factura si certificat de garantie pentru intreaga lucrare, si in plus, daca esti client fidel unele firme ofera chiar si reducere.