Instalator pentru asociatiile de proprietari – cat de avantajos este sa cunosti unul atunci cand gestionezi o scara de bloc

De ce ai avea nevoie de un instalator pentru asociatiile de proprietari?

Administratorii de bloc se intalnesc zilnic cu destul de multe situatii de urgenta in ceea ce priveste instalatiile sanitare, renovarea sau reamenajarea blocurilor aflate in gestiune. Ei bine, in cadrul unor astfel de situatii, este bine ca administratorii sa se afle in contact cu o firma specializata care sa ofere astfel de solutii, din doua mari motive.

  1. In cazul unei interventii de urgenta, trebuie sa existe disponibilitate NON STOP din partea prestatorilor de servicii.

Veti observa ca daca un proprietar are o problema cu instalatia sanitara, aceasta se poate transforma rapid in problema intregii scari de bloc. Stim asta din experienta. Nu este tocmai placut sa ai o inundatie pe scara, sau cel putin la nivel de etaj, din cauza unei simple tevi sparte sau a unei canalizari infundate.

In astfel de situatii, daca nu se intervine suficient de rapid, cel putin 3 apartamente vor avea de suferit: respectiv al proprietarului, al vecinul de sub el, si cel din lateral, care e pozitionat perete in perete. Umeazeaza si dejectiile pot afecta rapid structura peretilor, iar in astfel de cazuri problema se amplifica.

In astfel de situatii, daca apelezi ca administrator la un instalator necunoscut, e posibil ca acesta sa nu fie disponibil in regim de urgenta, pe de-o parte, iar pe de alta parte, simtindu-te in situatie limita, e posibil sa iti incarce factura cu un pret suplimentar usturator. Fapt care ne duce la al doilea motiv.

  1. Al doilea motiv pentru care orice administrator de bloc ar trebui sa ia in calcul abonamentul de servicii la un instalator pentru asociatiile de proprietari este pretul.

Daca ai un abonament de servicii achitat in prealabil la o firma de instalatii, pentru o astfel de situatie de urgenta nu vei plati nimic in plus. Desigur, plata abonamentului va acoperi costul interventiei. Iar tu, ca administrator, dar si in calitate de proprietar, poti sta linistit, stiind ca esti protejat impotriva a astfel de situatii neprevazute si deloc placute.

Un abonament de servicii cu un instalator autorizat sau cu o firma iti pune la dispozitie astfel o echipa de interventii NON STOP, chiar atunci cand ai nevoie, dar iti ofera si o posibilitate mai avantajoasa ca pret pentru a scapa de necazurile cu instalatia sau infundarea canalizarii si tevilor.

Ai nevoie de un instalator pentru asociatiile de proprietari care sa iti ofere astfel de servicii? Contacteaza-ne!

Daca iti doresti liniste si siguranta in apartamentul tau, dar si in apartamentul vecinilor si colocatarilor sau daca esti administrator de bloc si vrei sa-ti asiguri locatarii de servicii de administratie premium, care iau in calcul si siguranta si confortul lor, te putem ajuta.

Noi suntem o firma de instalatori autorizati cu peste 15 ani vechime pe piata. Putem sa-ti punem la dispozitie un instalator pentru asociatiile de proprietari sau o echipa intreaga de instalatori autorizati.

Astfel, vei evita situatiile neplacute si te vei bucura mereu de servicii de calitate, in baza unui contract, a unei facturi, a unei garantii. Ne poti contacte pentru detalii la numarul afisat pe site.

Pentru detalii reparatii si instalatii sanitare,termice si gaze Non-Stop sunati la 0722 974 760 sau contactati un instalator autorizat  non-stop folosind formularul de contact.