Indiferent ca este vorba de reparatii complexe la instalatiile sanitare, electrice sau termice sau este vorba doar despre o teava sparta, montarea unui aragaz ori trebuie sa schimbi un robinet la baie, apeleaza la un tehnician autorizat, in regim de urgenta, pentru siguranta ta si a intregii familii.

Instaleaza aplicatia Instalator Bucuresti si ai mesterul dorit, direct pe telefonul tau

Daca instalezi aplicatia Instalator Bucuresti, pe telefonul tau, ai mesterii si zonele unde acestia se afla in momentul respectiv, direct pe telefonul tau. Astfel, il vei putea contacta pe cel care se afla cel mai aproape de zona ta si un instalator se va deplasa in regim de urgenta la locatia mentionata de tine, intr-un timp scurt pentru a repara orice problema aparuta la instalatia sanitara, electrica sau termica.

Echipele noastre de specialisti se pot ocupa de tot ceea ce inseamna instalatii sanitare interioare, dar si exterioare si va lucra cu echipamente, materiale si tehnici moderne. Va rezolva orice problema aparuta la instalatia sanitara, indiferent de complexitatea lucrarii. Un instalator priceput poate executa lucrari pentru alimentarea cu apa a cladirii, lucrari de canalizare, obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

In plus, daca apelezi la specialistii nostri poti beneficia de o echipa profesionista de instalatori, care realizeaza lucrari la instalatiile sanitare din locuinta ta, intr-un ritm rapid, dand dovada de seriozitate si promptitudine.

Daca apelezi la serviciile oferite de noi, ai atat evaluarea lucrarii, cat si deplasarea gratuite. Pentru orice fel de lucrare primeste cotatie in maxim 24 de ore, de la un instalator cu experienta.

Instalator Bucuresti te va ajuta sa refaci complet sau doar sa repari instalatiile sanitare ori electrice, in regim de urgenta

In ceea ce priveste instalatia sanitara, instalatorii nostri pot face urmatoarele reparatii:

 • inlocuieste intreaga instalatie sanitara, de la conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura uzata, pana la tot ce tine de montaj obiecte sanitare si corpurile de mobilier din baie
 • repara instalatiile sanitare, termice si inlocuieste tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau cupru – monteaza robineti si apometre si ofera garantie pentru ele – repara, monteaza si inlocuieste baterii pentru dus sau chiuvete
 • repara si inlocuieste obiecte sanitare, precum: chiuvete, lavoare, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus – monteaza masina de splat rufe sau vase
 • desfunda WC canalizare, sifoanele din pardoseala, face reparatii la instalatiile din subsolul blocurilor si reparatii sau reabilitari la reteaua de apa din subsolurile blocurilor.

Instalator Bucuresti intervine in regim de urgenta si la instalatia electrica

Daca, in ceea ce priveste instalatia sanitara, lucrurile mai pot fi amanate, cand vine vorba de instalatia electrica veche dintr-o casa sau apartament vechi, lucrurile stau diferit. Daca blocul are o vechime mai mare de 20 de ani si nu s-au facut modificari, pana in prezent, la partea electrica, trebuie sa iei in calcul, de urgenta, refacere intregii instalatii. O instalatie electrica defectuoasa face doar risipa si va poate pune in pericol pe tine si familia ta, cat si intregul imobil.

In acest sens, iti punem la dispozitie un electrician autorizat ANRE care poate sa execute urmatoarele reparatii sau modificari, in regim de urgenta:

 • reface intreaga instalatie din apartamentul tau
 • efectueaza trasee de cabluri noi
 • monteaza si pozitioneaza prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat
 • monteaza dozele de aparat si cele de legatura
 • realizeaza conexiunile electrice si probeaza instalatia electrica
 • monteaza tabloul electric, care trebuie sa corespunda noilor norme in vigoare
 • instaleaza aparatura electrica si electrocasnica din locuinta sau de la birou
 • monteaza si instaleaza aparatul de aer conditionat

In ceea ce priveste costurile, pentru reparatia sau inlocuirea intregii instalatii electrice la un apartament cu doua camere, acestea pot ajunge la 2.000 de lei, pe cand la unul cu trei camera, pretul final va fi cuprins intre 2.500 si 3.000 de lei.

Nu avem costuri ascunse si in plus, va oferim transparenta pretului. Indiferent de lucrarea executata va vom comunica costul acesteia inca dinainte de a incepe. Suna-ne acum la numerele afisate si fa o programare urgenta pentru reparatii la instalatiile termice, electrice sau sanitare, care nu mai suporta amanare.