Asamblarea  bucătăriei este ca rezolvarea unui puzzle, și una dintre cele mai dificile! Mai ales dacă trebuie să înfruntăm provocarea de a organiza o bucătărie mică. Poate că a ne trece prin mintea ideea de a instala masina de spalat vase și mașină de spălat împreună.

Urmând pașii corespunzători, putem monta  aceste două aparate pentru a funcționa corect, chiar dacă acestea sunt montate in acelasi loc.

Și așa, veți optimiza spațiul de la o bucătărie mică: în cazul în care nu merge masina de spalat?

Masina de spalat vase a fost una dintre ultimele pentru a ajunge la bucătării secolului 21. De fapt, doar 15% din casele rominilor au, în conformitate cu ultimul sondaj. Prin urmare, în case mici sau cu o anumită vârstă, găsirea unui loc  pentru acest nou membru al familiei poate fi dificil.

Pentru bunul simț și practic, atunci când instalați mașina de spălat vase ar trebui să ia în considerare trei sfaturi:

Puneți-l lângă chiuvetă. Cu cât sunteți mai aproape de sursa  de apă, cu atât mai ușor vă va fi montajul

Gândiți-vă dacă suntem drepți sau stângaci. Pentru a alege dacă să-l pună la stânga sau la dreapta chiuvetei. Scopul este de a facilita transferul de pahare, tigăi, tigăi, etc, la masina de spalat vase.

Mutați-l departe de plită  și cuptor. Sursele de căldură pot afecta funcționarea masinei de spalat vase.

Se instalează mașina de spălat vase și mașină de spălat  împreună

Mergând la practic, există două modalități de a instala o mașină de spălat vase și o mașină de spălat rufe împreună:

Dacă nu vă deranjează să faceți o treabă simplă, puteți să vă apelati la un instalator care care sa va faca doua alimentari  separate pentru fiecare dintre aparate.

Utilizați o scurgere dublă pentru mașina de spălat  și mașină de spălat vase

Alternativa este de a plasa un adaptor T sau Y în conducta de apă chiuveta și conectați mașina de spălat vase și mașină de spălat la fiecare dintre coloanele(scurgere si alimentare).

Mașină de spălat vase și mașină de spălat   împreună: Deci, care e problema?

Odată ce știm să instalați mașina de spălat vase și mașină de spălat împreună. De ce unii oameni spun că această modificare din bucătărie este problematică?  În principal, din două motive:

În cazul în care ambele aparate evacuiaza apa, și la un moment dat unul dintre ei se scurge cu presiune excesivă, apa dislocată poate pătrunde în interiorul celuilalt.

În cazul în care mașina de spălat vase și mașină de spălat sunt conectate la aceeași sursa de scurgere, și sun in functiune ambele în același timp, vom observa probabil o pierdere de presiune la sursa  de apă a robinetului de la chiuveta.

Corectăm aceste probleme?

Aceste două inconveniente nu ar trebui să vă descurajeze de la instalarea mașinii de spălat vase și mașină de spălat împreună… deoarece ambele au o soluție!

Pentru prima, vom lua precauția de a plasa masina de spalat de scurgere mai mare decât cea a mașinii de spălat vase. În acest fel, vom face apa murdară care expulse fluxul din urmă departe de tambur de haine.

În ceea ce privește al doilea, ceea ce putem face este opta pentru un sistem de Y pentru a conecta conductele de aparate; evitați utilizarea ambelor aparate simultan; sau nu utilizați simultan chiuveta chiar în momentul în care mașina de spălat vase evacuiaza apa.

Pentru detalii reparatii si instalatii sanitare,termice si gaze Non-Stop sunati la 0722 974 760 sau contactati un instalator autorizat  non-stop folosind formularul de contact.