Coloanele de apa de la subsolul blocurilor, in cea mai mare parte, sunt tot atat de vechi pe cat sunt si blocurile. Si cum cele mai multe blocuri au o vechime de peste 20 de ani iar durata de viata a unei coloane de apa este de maxim 15 ani, este firesc ca locatarii si beneficiarii coloanei respective sa fie nevoiti sa execute lucrari de reparatii la coloanele de apa din subsolul blocului in care locuiesc, chiar daca ei au achizitionat apartamentul doar de o perioada scurta de timp.

Desi firesc este ca asociatia de locatari sa suporte din fondurile de rulment stranse costurile lucrarilor de montaj sau reparatii coloane de apa in subsol la blocuri, de cele mai multe ori acest lucru nu se intampla, astfel incat locatarii sunt nevoiti sa imparta costurile lucrarii la numarul de apartamente beneficiare si sa se descurce singuri.

De ce avem nevoie de montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri?

Acolo unde subsolul este inundat din cauza scurgerilor de apa, daca nu se intervine la timp pentru remedierea problemei, curand vor aparea infiltratiile in structura de rezistenta a blocului, igrasia, mucegaiul, mirosurile neplacute si parazitii de diverse forme. Sa nu credeti ca vor fi afectati doar locatarii de la parterul blocului! Mirosurile si mucegaiul vor fi simtite de toti locatarii inca de la intrarea in bloc si se vor propaga usor pe coloanele verticale spre toate apartamentele de pa scara respectiva! De asemenea, parazitii – care pot fi sobolani, gandaci, pureci, tantari, etc – nu se vor sfii sa urce chiar si pana la nivelurile superioare!

La cine apelam pentru lucrari de montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri?

Fiind o lucrare de anvergura, costisitoare si care necesita materiale, utilaje si scule speciale, singura solutie este sa contactam o firma specializata in montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri.

Dar acest lucru vine cu multiple avantaje printre care:

  • Firmele specializate ofera o garantie de pana la 10 ani pentru lucrarile de montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri pe care le executa, obligandu-se in plus, ca in aceasta perioada sa intervina rapid si sa remedieze problemele aparute!
  • Firmele specializate lucreaza cu preturi corecte! Mai mult, ele vin in sprijinul beneficiarilor lucrarilor de montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri cu posibilitatea de plata lunara esalonata chiar si pe durata a 2 ani! Astfel, locatarii nu vor fi impovarati cu cheltuieli lunare mari!
  • Firmele specializate pot veni cu promotii si pachete de lucrari care se fie cat mai convenabile locatarilor.
  • Firmele specializate in montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri lucreaza numai cu echipe de meseriasi atestati si autorizati si ofera beneficiarilor confortul finalizarii cat mai rapide a lucrarilor si, desigur, punerea in functiune in timp cat mai scurt a instalatiilor de apa.
  • Firmele specializate emit factura si chitanta pentru lucrarile de montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri, oferind posibilitatea administratiilor de locatari – daca acestea se implica si suporta cheltuielile – sa justifice legal banii investiti si sa evite frauda.
  • Firmele specializate se vor ocupa in intregime de achizitionarea materialelor necesare, oferind totodata garantie, factura si chitanta pentru acestea! Ce presupune o lucrare de montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri? Aceste lucrari sunt de amploare si includ mai multe operatii, printre care:
  • Schimbarea robinetilor de pe coloanele de apa de la subsol;
  • Schimbarea tevilor roase de rugina si chiar schimbare completa a tronsonulu de apa calda sau apa rece;
  • Schimbarea segmentului de scurgere sau doar repararea acestuia;
  • Izolarea coloanelor de apa si fixarea corecta si corespunzatoare a acestora pe peretii subsolului blocului.

Programari la 0722974760, 0766974760 Montaj si reparatii coloane de apa in subsol la blocuri.

Pare complicat? Apelati oricand la echipa noastra de instalatori autorizati.