Atunci cand e vorba despre subsolul blocurilor si necesitatea de a realiza lucrari la acest nivel, subiectul poate fi unul mai delicat pentru ca este o lucrare de anvergura care necesita participarea tuturor locatarilor beneficiari pe coloana, scurgerea sau canalizarea respectiva si se pune firesc intrebarea: cine va suporta costurile lucrarilor?

Desi exista posibilitatea ca aceste costuri sa fie suportate din fondul de rulment al asociatiei de locatari, in cele mai multe cazuri locatarii insisi sunt cei care impart cheltuielile in mod egal pentru plata montajului sau reparatiei coloanei de scurgere sau a canalizarii de la subsolul blocului.

La cine apelam pentru montaj si reparatii coloane scurgere sau canalizare in subsol la blocuri?

Putin probabil sa gasiti un particular care sa poata realiza in intregime lucrarea, pentru ca aceasta, asa cum deja am mentionat, este una de proportii si necesita utilaje si scule speciale, costisitoare, pe care doar o firma specializata si autorizata pentru aceste lucrari le poseda. Astfel, in cazul in care este nevoie de lucrari de montaj si reparatii coloane scurgere sau canalizare in subsol la blocuri, nu vom avea de ales si vom contacta o firma specializata in domeniu. Dar acest lucru este unul laudabil, pentru ca firmele ofera garantii asupra manoperei si a materialelor utilizate, lucreaza cu echipe de lucratori specializati si finalizeaza lucrarea in timp cat mai scurt, folosesc preturi corecte si transparente pe care le vom cunoaste inca de la inceput si, in unele cazuri, au oferte si reduceri pentru manopera de montaj si reparatii coloane scurgere sau canalizare in subsol la blocuri. Deloc de neglijat este faptul ca emit factura si chitanta pentru serviciile oferite, iar acestea pot fi de folos administratie de locatari, daca lucrarea se executa cu suportul financiar al acesteia. Un alt aspect pozitiv al contactarii unei firme specializate il reprezinta posibilitatea de esalonarea in rate lunare a costurilor lucrarii, chiar pe durata a 2 ani, evitand astfel impovararea financiara a locatarilor sau a asociatiilor de locatari! Un mare avantaj este acela ca, in perioada de garantie, care poate fi si de 10 ani, firmele specializate se obliga sa intervina si sa remedieze rapid orice defectiune aparuta in sistemul de coloane de scurgere sau canalizare pe care l-au montat sau reparat! O firma specializata in lucrari montaj si reparatii coloane scurgere sau canalizare in subsol la blocuri, totodata emite la sfarsitul lucrarii un proces verbal al lucrarii, adica un document constatator si descriptiv al lucrarii de care va fi nevoie pe viitor pentru un istoric al mentenantei coloanelor de scurgere sau a canalizarii de la subsol de bloc.

Oferte speciale si complete pentru montaj si reparatii coloane scurgere sau canalizare in subsol la blocuri, sau reabilitare subsol blocuri.

Subsolul blocului daca este insalubru, inundat sau plin de igrasie si mucegai, poate afecta in mod neplacut locatarii de la parter, dar nu numai pe ei, pentru ca mirosul va fi simtit, prin coloana de scurgere care trece prin fiecare apartament, de toti locatarii legati la acea coloana! De aceea lucrarile de reabilitare a subsolurilor si in special acelea de montaj si reparatii coloane scurgere sau canalizare in subsol la blocuri, sunt lucrari absolut necesare, iar firmele specializate vin in sprijinul locatarilor cu oferte de pachete complete care contin toate operatiile:

  • se va incepe cu demontarea instalatiei vechi de scurgere, ape pluviale si canalizare care necesita inlocuire;
  • se va inlocui coloana principala de scurgere, dar si cea de ape pluviale;
  • se vor inlocui toate ramificatiile din coloana principala spre coloanele verticale de scurgere si canalizare;
  • se vor inlocui toate ramificatiile din coloana principala spre coloanele verticale ale apelor pluviale;
  • se va suspenda si fixa corespunzator si eficient intreaga instalatie de tavanul subsolului.

Programari la 0722974760, 0766974760 Montaj si reparatii coloane de scurgere in subsol la blocuri.

Pare complicat? Apelati oricand la echipa noastra de instalatori autorizati.