Montaj pompa cu tocator (macerator) sau o pompa de WC.

Pompa cu tocator (macerator) sau o pompa de WC sunt mici dispozitive electrice care vă permit să instalați o toaletă, fără a fi nevoie să faceți lucrări în spații care nu sunt pregătite pentru instalarea lor tradițională, cum ar fi în subsoluri, garaje, spații de depozitare, mansarde, rulote sau spații comerciale.

Nu au nevoie de nici o lucrare anterioară, instalarea lor este rapidă și economică. Toaleta poate fi instalată  sub cota de canalizare  a cladirii.. Pentru funcționare sunt necesare numai un aport de apă și o priză electrică.

Ce este o pompa cu tocator sau o pompa de WC.

Pompa si maceratorul de wc este un dispozitiv cu un mecanism care permite evacuarea apei dintr-o toaletă prin zdrobirea deșeurilor și pomparea lichidului până la canalizarea imobilui.
Wc-ul cu pompa si macerator vă permite să modificați și să adăugați băi aproape oriunde în casă.

Cum funcționează pompa cu macerator pentru toaletă

Pompa cu macerator pentru toaletă au funcția de evacuare a apei din toaletă și mărunțirea deșeurilor. Procesul are loc în câteva secunde:
Când se operează butonul de alimentare cu deseuri, bazinul este descărcat, nivelul apei crește și motorul este pornit automat.
Lamele motorului zdrobesc resturile în particule fine într-un interval de timp cuprins între 4 și 10 secunde, în funcție de model.
Turbina pompează apă și deșeuri zdrobite în conducta de evacuare de 32 sau 40 mm.  Toaleta este golită pe loc și gata pentru a fi utilizată din nou.

Ar trebui să ții minte daca montati pompa cu tocator (macerator) sau o pompa de WC.

Diametrul recomandat al conductei de evacuare este de 32 mm, în funcție de model.
Întreaga instalație de spălare a instalației de toaletă nu are nevoie de ventilație.
Este foarte ușor de întreținut, aveți nevoie doar de un lichid de detartrare care previne sau scade formarea de depuneri curata și dezinfecteaza.
Nu este necesară o instalație electrică specială, doar o conexiune la curentul electric de 220 v.

Pompa cu tocator (macerator) sau o pompa de WC este foarte ușor de instalat, există mai multe modele disponibile, chiar și unele potrivite pentru încapărarea pe perete.
Pentru a asigura funcționarea corectă a lamelor, nu trebuie să aruncați corpuri străine în toaletă, ar fi bumbac, șervețele, tampoane igienice, obiecte, lichide solvent sau uleiuri.
Dacă nu aveți de gând să utilizați toaleta pentru o vreme, este recomandabil să faceți două evacuări de apă curată și să închideți aportul de apă.
Instalați pompa cu tocator (macerator) sau o pompa de wc pe podea plană și încercând să nu atingeți pereții, reducând astfel zgomotul la maxim.

Avantajele instalari pompa cu tocator (macerator) sau o pompa de WC

  • Wc-ul cu pompa si macerator permit instalarea unei toalete departe de canalizare, deoarece acestea au suficientă forță de propulsie pentru a evacua apele uzate și a o conduce la canalizarea principala.
  • Există modele pentru toate nevoile: unele pot evacua apele uzate între 4 m înălțime și altele de până la 100 m orizontal.
  • Nu sunt gălăgiose. Datorită protecțiilor de cauciuc plasate în jurul motorului, vibrațiile scad, iar zgomotul tocătorului este topit cu sunetul de umplere a toaletei.
  • Ele sunt cea mai bună soluție pentru a crea o baie în locuri în care ar fi dificil de a crea o toaleta.
  • Fără miros datorită ventilului de aerisire cu filtru cu cărbune.
  • Poate prelua articole de igienă feminină debarasate accidental
  • Rezistent la apă fierbinte de până la 80 °c timp de 40 de minute.

Cheama un instalator cu experienta care sa se deplaseze in cel mai scurt timp, la tine acasa, pentru a constata si rezolva problemele legate de montajul unui pompe cu tocator (macerator) sau o pompa de WC.

Apeland la serviciile unui instalator autorizat beneficiezi, nu doar de o lucrare facuta ca la carte, ci si de garantie si preturi corecte.

Hai sa vorbim