Ai observat că siliconul  de pe cada ta are pete negre? Aflați sfaturi pentru schimbarea siliconul de la cada de baie,cabina de dus,chiuveta etc.

Funcția de silicon este de a proteja cada si  de opri orice umiditate și mucegai care are loc. Prin urmare, este important să-l sterageți din când în când și să-l schimbați cu unul nou.
Dacă nu ați făcut-o, aici gasiti sfaturi de a schimba siliconul de o cada de baie,cabina de dus,chiuveta etc.
Deși poate părea ca o sarcină ușoară, trebuie să fiti foarte atenți atunci când faci acest tip de lucru pentru a nu deteriora suprafața de cadă, duș sau chiuveta.

Prin urmare, înainte de a începe activitatea trebuie să ne asigurăm că avem materialul necesar pentru a efectua acest tip de muncă și trebuie să știm când să schimbam siliconul de la cada de baie,cabina de dus,chiuveta etc..

Pentru a face o schimbare de silicon la cada de baie,cabina de dus,chiuveta etc., trebuie să așteptați cind siliconul are pete negre sau sunt scuregeri de apa. Apoi, este timpul pentru a face schimbarea de silicon pentru care nu avem nevoie de multe instrumente. Pur și simplu trebuie să aibă un cutter sau lama și un indepartor pentru a extinde silicon. Dacă nu avem o indepartorul, e recomandabil să avem o bandă de culturist în apropiere.

Cum se indeparteaza siliconul la cada de baie,cabina de dus,chiuveta.

În primul rând, va trebui să eliminați silicon din cada de baie cu ajutorul unui Cutter sau spatulă. Acest proces ar trebui să fie făcut cu atenție, astfel încât să nu zgâriați cada. Dacă vă este dificil să-l eliminați, puteți utiliza unele produse speciale pentru a elimina. Apoi, trebuie să eliminați siliconul rămas și curățați zona cu niște înălbitor și apă cu săpun Așteptăm să se usuce bine și putem aplica acum noul silicon.

Cum se aplica siliconul la cada de baie,cabina de dus,chiuveta.

Înainte de a explica modul în care se aplică siliconul, trebuie să alegem ce tip de silicon dorim. Sunt albe sau transparente și o vom alege pe cea care ne convine cel mai bine. Trebuie să vă asigurați că este un silicon anti-mucegai.

După alegerea siliconului vom folosi un pistol pentru silicon pentru a extinde, în acest fel vom controla mai ușor cantitatea. Odată ce tot siliconul este prelungit, trebuie să sigilăm și să acoperim porii care pot rămâne. Pentru a face acest lucru, cel mai eficient mod este de a umezi un deget și strângeți silicon pe perete. Vom aștepta câteva ore să se usuce și putem folosi cada.

Și dacă nu avem pistol pentru silicon? O altă opțiune este de a inpinge manual siliconul. Pentru a face acest lucru trebuie să plasați bodyband pentru a proteja împrejurimile articulațiilor și răspândirea treptată a siliconului, întotdeauna cu degetul umed.
După cum vedeti inlocuirea siliconului de la cada de baie,cabina de dus,chiuveta … este o sarcină simplă, dar dacă nu aveți timp sau pare complicat, puteți angaja întotdeauna un instalator autorizat pentru a face acest tip de muncă. El va avea experiența și materialul necesar pentru a efectua acest tip de muncă rapid și profesional.

Pret schimbare silicon de la cada de baie,cabina de dus,chiuveta etc.

Amintiți-vă că pentru ceea ce aveți nevoie avem o echipa de instalatori din Bucuresti pentru a face schimbarea de siliconului de la cada de baie, precum și profesioniști din toate bresle. Atât pentru reparații și lucrări mici, ca pentru bucătărie, baie sau renovări integrale. De asemenea, servim tot felul de servicii urgente 24 de ore:electricieni, instalatori de urgență, etc. Vă vom asista 24 de ore în Bucuresti 365 de zile pe an.

Toate intervențiile noastre au o garanție.