A ști când să cauti un instalator se poate economisi bani pe termen lung. Cauti un instalator  când problema este extinsă și există un risc mai mare de a face mai mult rău decât bine.

Când apar următoarele situații, cel mai bine este să cauti un instalator profesionist autorizat. Așadar daca cunoașteți un instalator bun din zona dvs. și păstrați-i numele și numărul la îndemână în caz de urgență.

Presiunea scăzută a apei în casa:

Această problemă poate fi cauzată de o serie de factori, cum ar fi înfundarea (rugina sau resturile) în conductele de apă; sub presiunea apei din alimentarea orașului sau dintr-o fântână. Un instalator bun va putea analiza problema și determina cauza.

Ati ramas fără apă caldă:

Cu excepția cazului în care furnizorul de agent termic executa lucrari la reteaua de alimentare, poate fi dificil să se determine cauza. Problemele la boilerul electric includ: rezistențe arse, întrerupătoare sau siguranțe, termostate defecte sau un comutator de suprasarcină defect. Problemele cu încălzitorul pe gaz includ: arzătoare cu termocuplu și aprinderi.

Înlocuirea unui încălzitor de apă: Gândiți-vă de două ori înainte de a încerca să înlocuiți singur. Amintiți-vă, de instalatorul dvs.

Infundarea conductei de canalizare:

Dacă nu puteți face ca conducta de canalizare să se oprească, probabil că aveți o conducta infundata în linia care merge la colectorul principal. (Rădăcinile copacilor sunt adesea cauza.) Puteți închiria o mașină mare cu o tijă de canalizare, dar vă poate deteriora conductele de scurgere sau de canalizare. Apelați la un instalator sau la un serviciu de curățare a canalelor. Dacă au probleme, vor face si reparațiile.

Țevi înghețate:

Dacă o țeavă îngheață, verificați cu atenție pentru a vedea dacă țeava sa spart sau crăpat deja. Dacă sunt vești proaste, cauta un instalator autorizat. Puteți încerca să dezghețați o țeavă cu un uscător de păr, dar chiar dacă țeava nu este crăpată, poate doriți să apelați un instalator:

Unii instalatori pur și simplu înlocuiesc o secțiune de țeavă înghețată în loc să o dezghețe.

Deteriorări extinse ale conductei de apă:

Repararea daunelor conductei de apă , care sunt de obicei cauzate de îngheț, vă poate ocupa mult timp prețios. Este mai bine să plătiți un instalator, astfel încât să puteți câștiga bani la locul de muncă obișnuit.

Tot ce trebuie să știi atunci când cauti un instalator pentru servicii instalatii sanitare

Trecerea timpului și sarcinile zilnice dintr-o locuință provoacă accidente, avarii. Atunci când se întâmplă acest lucru, este necesar ajutorul unui instalator  pentru a efectua anumite reparații sau instalații sanitare pe care le consideră oportune.

În acest articol am adunat diferite întrebări legate de serviciile axate pe instalarea instalațiilor sanitare.

Ce sunt mai exact obiectele sanitare sanitare?

Instalațiile sanitare se ocupă de furnizarea de apă potabilă în orice clădire în care locuiesc oamenii. În orașe și civilizații dezvoltate, clădirile sunt conectate la rețeaua urbană de alimentare pentru a furniza apă casei. Astfel, rețelele urbane de alimentare obțin apă din baraje, râuri, izvoare sau fântâni care necesită ulterior un proces de epurare. Apa este distribuită printr-o rețea ramificată de conducte pentru a ajunge la fiecare clădire.

Probleme frecvente în instalațiile sanitare la domiciliu

Curg robinetele

Este foarte frecvent ca, odată cu trecerea timpului, materialele robinetelor să slăbească. Acest lucru produce mici crăpături în articulații care pierd cantități mici și enervante de apă. Acest lucru pe termen lung determină un cost ridicat în facturi și foarte contraproductiv pentru mediu.

Înainte de a face orice altceva, vă recomandăm să opriți scurgerea prin închiderea robinetelor din partea de jos a robinetului. Odată făcut acest lucru, robinetul trebuie lăsat deschis pentru a termina de golit apa din interior.

Este dificil să știi exact de unde provine scurgerea din robinet dacă nu știi despre aceasta,robinete care picură.

Probleme de depunerile în instalațiile sanitare

Instalațiile sanitare și de încălzire din locuințe suferă de multe probleme și inconveniente cauzate de depunerile de calcar. Aceste probleme apar de obicei în zonele în care apa are un nivel ridicat de calcar și provoacă modificări la robinetele dușului deoarece apa nu curge uniform.

Probabil ați citit despre diferite substanțe chimice pentru a combate toate aceste probleme de calcar. Cu toate acestea, dacă aceste produse nu sunt folosite corespunzător, pot ajunge să deterioreze țevile și robinetele, până la punctul de a fi nevoite să le schimbe.

Conducte infundate

Blocajele în conductele dușurilor, chiuvetelor sau chiuvetelor sunt probleme comune în orice tip de locuință, deoarece este esențial să se respecte o serie de instrucțiuni de întreținere care nu se efectuează în mod normal, cum ar fi plasarea unui grătar în canalul de scurgere pentru a preveni reziduurile de deșeuri. de scurgeri sau efectuați o curățare regulată.

Există multe produse și trucuri de casă care promit să desfunde țevile, dar de obicei nu sunt suficient de puternice pentru a rezolva această problemă într-o instalație sanitară casnică.

În acest sens, vă sfătuim să contactați un instalator profesionist autorizat, care va evalua problema și va propune diferite metode și soluții.

Probleme cu rezervoarele care curg apă în instalațiile sanitare

Considerată una dintre cele mai frecvente probleme și cea mai mare durere de cap pentru clienți. La fel ca la robinete, atunci când un bazin pierde apă, face ca aceasta să fie irosită în cantități mari. De ce se întâmplă asta? De cele mai multe ori se datorează faptului că butonul rezervorului a fost agățat sau vreun element interior al acesteia. Dacă problema este persistentă, cea mai bună soluție este să încredințați munca unui instalator autorizat.

În cazul în care aveți nevoie de un  instalator profesionist, atunci când rezervorul este reparat, aceștia decid să facă modificări în ea, unele dintre cele mai frecvente sunt următoarele:

Plasați un sistem ecologic pentru economisirea apei în rezervor . Constă în adăugarea unui buton dublu la rezervor, este una dintre cele mai simple instalații sanitare.

Constă în oprirea apei, scoaterea capacului rezervorului și deșurubarea butonului. Apoi goliți recipientul cu apă și deconectați conducta care transportă apa din rezervor, extrageți mecanismul și montați-l pe cel nou.

Înlocuiți plutitorul rezervorului.

Aceste tipuri de defecțiuni sunt de obicei destul de incomode, uneori este suficient să îndreptați pur și simplu tija care ține plutitorul. Pentru a-l schimba, se acceseaza flotorul prin capacul rezervorului, inlocuiti flotorul cu unul nou si, inainte de a pune capacul.

Repararea rezervorului

Punerea de furtunuri noi una dintre cele mai solicitate instalatii sanitare

Dintre instalatiile  sanitare, este una dintre cele mai dificile, mai ales datorita folosirii instrumentelor specifice de instalatii sanitare.

Primul lucru de făcut este să închideți apa, pentru a evita accidentele sau situațiile incomode. Furtunurile alese trebuie sa fie potrivite pentru sistemul dumneavoastra, ganditi-va ca exista latimi si lungimi diferite in aceste produse.

Asamblarea acestuia urmează următorul proces.

Deconectați tubul flexibil de la perete și după robinet, apoi puneți piesa nouă, strângând puternic, pentru a evita viitoare pierderi de apă.

Schimbați izolația chiuvetei sau a căzii

Acest tip de servicii la instalatiile sanitare sunt si ele simple, in functie de conditiile de baie, poate dura mai mult sau mai putin timp. Este de o importanță vitală să păstrați complet curate îmbinările chiuvetelor și căzilor.

Lucrarea consta in curatarea unui rost, pentru aceasta se indeparteaza cel vechi si se curata zona. Odată ce zona a fost complet liberă de resturile de silicon, siliconul este pus din nou. Pentru aceasta lucrare este esential sa ai un instalator bun, deoarece etansat gresit poate cauza probleme continue.

Reînnoiește-ți bateria de la cadă

In cadrul incidentelor la instalatii sanitare, acest lucru este total simplu si se poate face chiar si acasa, daca esti priceput. Daca un apelati la un instalator autorizat.

Mai mult decat avarie, acest tip de lucrari se desfasoara cu caracter estetic, cautand si eficienta si economisirea apei.

Treaba consta in alegerea unuia dintre modelele de baza, usor de reglat si compatibil cu restul bateriei. Unele modele sunt filetate, așa că procedura de înlocuire este foarte simplă.

Sarcini de instalații sanitare pentru a desfunda sifonunul din pardoseala

Este una dintre cele mai asidue sarcini de instalații sanitare, se realizează pentru a evita blocajele și problemele de instalații sanitare. Deși nu este o sarcină dificilă, este probabil una dintre cele mai neplăcute.

Pentru a face acest lucru, este necesar să localizați sifonunul din pardoseala, să deșurubați capacul și să scoateți recipientul pentru a-l curăța.

Cum să curățați sifonul al chiuvetei de bucătărie

Asemenea sifonul chiuvetei colectează murdăria, în special cea din bucătărie.

Prin urmare, dacă întreținerea acesteia nu este constantă, veți avea o problemă de înfundare a conductelor.

Pentru a face acest lucru, munca va fi după cum urmează:

-Localizați sifonul sub chiuvetă sau chiuvetă, este tubul pe care îl veți găsi.

-Inainte de deschidere se pune un lighean sau un recipient pentru a colecta apa care poate iesi la scoaterea sifonului.

-Obstrucția este curățată cu ajutorul unui sarpe de desfundat tevi .

Acum știi care sunt cele mai frecvente sarcini de instalații sanitare pe care le poți găsi în casa ta, așa că dacă vrei să cauti un instalator profesionist, cu un serviciu bun de instalații sanitare în Bucuresti si ilfov . Nu ezitați, contactați-ne.