Tocmai ti-ai achizitionat o casa sau un apartament mai vechi iar instalatiile sanitare la unele apartemente de bloc sunt depasite de timp si necesita schimbari majore?

E nevoie sa schimbi intrega coloana, cu tot cu tevi si calorifere? Un instalator sanitar autorizat la tot ce presupune instalatii sanitare la apartamentele de bloc te poate ajuta sa refaci si sa modernizezi toata casa cu instalatii noi.

Astfel, vei uita de inundatii sau tevi care curg, robineti care cedeaza usor sau alte probleme de acest gen sau costuri suplimentare date pe reparatii in van.

Trebuie sa iei in calcul, insa si costurile care se impun daca e nevoie sa schimbi intreaga instalatie sanitara in apartamentul de la bloc.

De aceea, e bine sa te interesezi si sa ceri consultanta la fata locului, din partea unui instalator sanitar autorizat, pentru costurile si materialele necesare pentru astfel de lucrari.

Daca ai probleme la instalatia sanitara la apartamentul de bloc, care sunt sau nu presante, un instalator sanitar autorizat bun va ofera consultanta pentru astfel de lucrari si poate rezolva tot ce tine de:

 • Reparatii sau inlocuirea tevilor vechi sau infundate
 • Reparati, montajul sau inlocuirea caloriferelor vechi cu unele noi si rezistente in timp. Tot un instalator sanitar autorizat bun va poate sfatui ce calorifere sunt mai bune in raport de calitate-pret.
 • Executia si inlocuirea tuturor obiectelor sanitare din bucatarie sau baie precum: baterii atat la baie cat si la bucatarie, racorduri, chiuvete, masina de spalat rufe sau vase.
 • Montaj si inlocuire vasului sau a racordului de scurgere de la WC, a bideului si a rezervorului
 • Montaj record de monocomanda
 • Montajul si inlocuirea cabinei de dus sau hidromasaj ori inlocuirea cazii vechi cu una noua si rezistenta in timp
 • Inlocuirea robinetilor defecti, a tevilor sparte, a coloanelor de scurgere, a sifoanelor din pardoseala, dar si alte reparatii tehnice
 • Montarea apometrelor de la baie si din bucatarie
 • Montaj dedurizator, montaj filtru de impuritati si curatarea lui, separator de grasimi sau a vasului de expansiune
 • Un instalator sanitar autorizat executa reparatii sanitare, de incalzire, dar si montajul oricarui tip de instalatie sanitara, la apartamentele de la bloc
 • Face verificari, constatari si deplasari de urgenta la domiciliu in situatii critice
 • Lucreaza doar cu utilaje profesionale

Pentru serviciile prestate, o firma specializata in rezolvarea problemelor legate de instalatiile sanitare la apartamentele de bloc, ofera cele mai avantajoase preturi si calitatea garantata a lucrarii asigurate imediat dupa efectuarea acesteia.

Astfel de lucrari de anvergura efectuate la intreaga instalatie sanitara la apartamentul de bloc, necesita multa rabdare si costuri mai mari din partea proprietarului, pentru materiale, dar si in ceea ce priveste costurile legate de manopera.

Pentru ca lucrarile se efectueaza pe o durata mai mare de timp si poate implica mai multi meseriasi, costurile vor fi negociate din timp.

Cu echipa care va executa lucrarile la instalatia sanitara de la apartamentul de bloc, ca sa nu existe discutii sau neintelegeri ulterioare in privinta pretului final la manopera.

In plus, daca veti colabora cu profesionisti, care intervin la instalatia sanitara la apartamente de bloc, puteti beneficia de materiale de calitate si la preturi cat mai avantajoase.

Avand in vedere ca o firma cu vechime in domeniu cunoaste si colaboreaza cu multi producatori de materiale sanitare si beneficiaza de discount substantial din partea acestora.

O firma de specialitate va lucra doar cu materiale de calitate si echipamente speciale, care sa garanteze lucrarea multi ani de la momentul executarii.

De asemenea, pentru lucrarea de inlocuire a intregii instalatii sanitare la apartamentul tau de la bloc se va oferi o garantie atat pentru produsele cu care s-a lucrat cat si pentru intreaga lucrare executata.

Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor sanitare.

Recunoastem importanta calitatii lucrarilor in domeniul instalatiilor sanitare,termice si de gaze astfel folosim materiale dintre cele mai bune, cum ar fi: tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena, pvc.